Πρόσκληση σε ημερίδα σχεδίου SEASON READY στις 12.12.2019

Τρί, 11/26/2019 - 16:00

 

Πρόσκληση  συμμετοχής

 

στην Ημερίδα “Κατάρτιση του  εποχιακού προσωπικού στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας: προκλήσεις και δυνατότητες”

 

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην τελική ημερίδα του έργου Season Ready με τίτλο «Κατάρτιση του εποχιακού προσωπικού στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας: προκλήσεις και δυνατότητες», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 10:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας,  28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων 4ος όροφος, στον Πύργο Ηλείας. 

Η ημερίδα  υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Season ReadyΕκπαίδευση στον χώρο εργασίας για εποχιακούς εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας, το οποίο υποστηρίζεται από 6 εταίρους  προερχόμενους από 3 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Κροατία, Ιταλία). Το έργο αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού και βιώσιμου πλαισίου για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα στον κλάδο της φιλοξενίας, και απευθύνεται σε μικρές και  μεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν εποχιακό προσωπικό.

Στο πλαίσιο της ημερίδας  θα αναζητηθούν οι προοπτικές αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου, θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα στον κλάδο της φιλοξενίας δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση στο χώρο εργασίας, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά στις πρακτικές και πρωτοβουλίες που συνθέτουν το οικοσύστημα επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας  στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  

Η παρουσία σας στη ημερίδα  και η συμμετοχή σας στην συζήτηση που θα προκληθεί είναι για εμάς περισσότερο από πολύτιμη. Μπορείτε αν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσκληση αυτή με φίλους και συναδέλφους καθώς και με  άλλους φορείς οι οποίοι θα την  βρουν ενδιαφέρουσα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου Season Ready  www.seasonready.eu ή να μας ακολουθήσετε στις σελίδες μας στο facebook https://www.facebook.com/SeasonReady.ERASMUS/ και https://www.facebook.com/olykek/.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ημερίδα, παρακαλούμε να κάνετε μια απλή εγγραφή στον δικτυακό τόπο https://www.eventbrite.com/e/81720615561 . Μπορείτε επίσης μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail infoly@olympiakokek.gr ή καλώντας στο τηλέφωνο 2621040200 *.

 

Με εκτίμηση

 

Π. Παναγιωτόπουλος

Νόμιμος Εκπρόσωπος

Ολυμπιακή Εκπαιδευτική

 

 

 

*Οι πληροφορίες που θα υποβάλετε είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον σκοπό εγγραφής και ενημέρωσης σας για την ημερίδα. Καμιά άλλη προσωπική σας πληροφορία δεν θα αποθηκευτεί και δεν θα χρησιμοποιηθεί παρά μόνο ότι είναι απολύτως απαραίτητο για την συμμετοχή σας στην ημερίδα. Με την υποβολή  των στοιχείων σας, συναινείτε στην χρήση αυτών των πληροφοριών για αυτόν τον σκοπό.

Share