Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Βλαχαντώνη - Χαλκινος ο Σπυροπουλος στο μονό - Ασημένιος ο Βαμβακάς στο διπλό

Τρί, 04/09/2019 - 19:00

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον σύλλογο της πόλης μας στο τμήμα Μπάντμιντον.Τελευταία αγωνιστική εξόρμηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 και Ανδρων-Γυναικών στα Γιάννενα.

Τα αποτελέσματα περισσότερο από ενθαρρυντικά. Ο Φιλαθλητικός μεγαλούργησε και έφερε στην πόλη μας 8 ακόμη Πανελλήνια μετάλλια ή 10 αν μετρήσουμε ξεχωριστα τα μετάλλια στα διπλά.Η επιτυχία που ξεχωρίζει είναι η στέψη της Χαρούλας Βλαχαντώνη ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μονό των κοριτσιών U13. Η αθλητρια του Φιλαθλητικού αποδίδοντας εξαιρετικό μπάντμιντον και ξετυλίγοντας στο παρκέ του κλειστού των Ιωαννίνων το πλούσιο ταλέντο της αλλά και την άρτια τεχνική της κατάρτιση κατάφερε αποκλείωντας και νικώντας άξιες αντιπάλους να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κάνοντας περηφανους τους γονείς της και τους συναθλητές της. Το χρυσό μεταλλιο δεν ήρθε εύκολα αλλά έδειξε περισσια δυναμη και ψυχικά αποθέμετα που της έλειπαν σε άλλλα τουρνουά και έφτασε σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Άξιος συνοδοιπόρος και συντελεστής του ασημένιου μεταλλίου που πήραν μαζί στο μεικτό ο Αλεξανδρος Σπυρόπουλος.

Το άλλο τρομερό παιδί του Φιλαθλητικού μαζί με την Χαρούλα συνθέτουν ένα αξιόμαχο δίδυμο που τελικα έφτασε στην θεση που του άρμοζε για φέτος, την δευτερη στην κατηγορία στο μεικτό. Μέρος του ταλέντου του όμως έδειξε στο μονό που   έφτασε ως το χάλκινο μετάλλιο και αν 'ηταν περισσότερο ψυχραιμος πιθανότα θα έπρεπε σημερα να πανηγυρίζει για άλλο χρώμα μεταλλίου.

Στα 13αρια, τα μετάλλια συμπληρώνει ο πάντα σταθερός και δυναμικός Παναγιώτης Βαμβακάς ο οποίος παρα την έλλειψη πολλών προπονήσεων φετος λόγω του προβλήματος στο κλειστό της πόλης μας, καταφερε να κάνει την διάκριση που περίμενε στην καλή του χρονια στην κατηγορία πριν αλλάξει και μεταβεί στην παραπάνω κατηγορία. Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτη τον επίσης άξιο Στέφανο Γαλάνη κάτι που δείχνει την ανοδική πορεία που διανύει. Την αποστολή κοουτσαρε και συνοδευσε ο Δημήτρης Παρασκευάς Assistant Koouts  του Φιλαθλητικού που υπό τις οδηγίες του ήρθαν αυτές οι σημαντικές επιτυχίες δεδομένου και ο ίδιος ως αθλητής του συλλόγου είχε ζήσει ανάλογες στιγμές και έκανε πρωταθλητισμό επί χρόνια.

Share