Πύργος: Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαγγόπουλος! - Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Τρί, 06/12/2018 - 18:45

Το απόγευμα της Τρίτης 12/6 έφυγε από τη ζωή, ο γνωστός Πυργιώτης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, Αντώνης Βαγγόπουλος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου. Όπου παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε!

Ο Αντώνης Βαγγόπουλος, υπενθυμίζεται ότι είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για δώδεκα χρόνια συνολικά (1998-2010), καθώς και αντιδήμαρχος Πύργου στην πρώτη περίοδο θητείας Λιατσή 1998-2006. Το 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Παπαναστασίου, ενώ το 2014 στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μετείχε με την παράταξη του Γιάννη Αργυρόπουλου, από την οποία διαγράφηκε πέρυσι όταν αποδέχθηκε πρόταση του Γαβρίλη Λιατσή για την ανάληψη της θέσης του προέδρου στη Δημοτική Επιχείρηση Πύργου ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ 

Την Τετάρτη και ώρα 18.00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πύργου θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Αντώνη Βαγγόπουλο.  Η σορός του θα βρίσκεται από τις 17,00 στον Ιερό Ναό.

 

Ψ Η Φ Ι Σ ΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Tο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 12 Ιουνίου 2018, με πρόσκληση του Προέδρου του, μετά το θλιβερό άγγελμα του αδόκητου θανάτου του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ, Προέδρου της Δ.Ε.Π. Α.Ε. ΟΤΑ και πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Πύργου και αφού εξήρε το ήθος και την εν γένει προσφορά του στο Δήμο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ομόφωνα αποφάσισε:


1. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.


2. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εκφορά του.


3. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του


4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Πύργος 12 – 6 – 2018


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΛΙΑΤΣΗΣ           ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΣΣΑΛΑΣ

 

Share