Πύργος: «Έφυγε» από τη ζωή ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος

Δευ, 06/24/2019 - 12:03

"Έφυγε" από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6) αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος σε ηλικία 49 ετών. Ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΠΕ Ηλείας ενώ στα νεανικά του χρόνια τις δεκαετίες '80 και '90 ήταν επίλεκτος παίκτης μπάσκετ της Γ.Ε. Πύργου με σημαντικές επιτυχίες (με την ομάδα να παίζει και σε εθνικές κατηγορίες). Τόσο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές Πύργου τον περασμένο μήνα, όσο και στις προηγούμενες (2014) ήταν υποψήφιος στην παράταξη του Αντώνη Καράμπελα. 

Ο Λάμπης το τελευταίο διάστημα έδινε έντονα τη δική του μάχη, όμως δεν τα κατάφερε και νικήθηκε.

Άνθρωπος ευγενικός και αγαπητός σε όλους, που μόνο καλά είχαν να πουν όσοι τον γνώριζαν.

Συλλυπητήρια στους οικείους του!

H κηδεία γίνεται εκ της οικείας στον Πύργο (οδός Παπαγεωργίου 36) κι από το Α' Κοιμητήριο Πύργου, Ιερός ναός Αγ. Πάντων, την Τρίτη 25/6 στις 11.00 π.μ.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας εκφράζει την βαθιά θλίψη του, για τον άδικο χαμό του ψηλού και χαμογελαστού Μπάμπη Μιχαλακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και απροσδόκητα. Αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο συνάδελφο, έναν αξιοπρεπή υπάλληλο, ένα μαχητή της ζωής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στους οικείους του".

Share