Πύργος: Για τις 18 Αυγούστου η φετινή "Λευκή Νύχτα" από τον Εμπορικό Σύλλογο

Τετ, 06/13/2018 - 15:39

 

Με οδηγό την τεράστια επιτυχία που είχε η εκδήλωση “Λευκή Νύχτα” στον Πύργο, τις δυο τελευταίες χρονιές που έγινε, αλλά κι όπου αλλού διεξάγονται τα τελευταία χρόνια ανάλογες εκδηλώσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου προγραμματίζει να γινει (και) φέτος η «Λευκή Νύχτα 2018». Και συγκεκριμένα για το Σάββατο 18 Αυγούστου (από 20.00 το βράδυ έως 05.00 το ξημέρωμα της Κυριακής).

Το βράδυ εκείνο θα γίνουν απ’ όλα τα καταστήματα μεγάλες εκπτώσεις στους καταναλωτές, έτσι ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

- Ανοιχτή συνέλευση με θέμα τη διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας, το Σάββατο 18 Αυγούστου πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, το βράδυ της Δευτέρας 11/6. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, αν και η συμμετοχή δεν ήταν πολύ μεγάλη, από τους παρευρισκόμενους εκφράστηκαν απόψεις και συζητήθηκαν οι όποιες παραλήψεις των προηγούμενων διοργανώσεων, ενώ αναφέρθηκαν και πολλές προτάσεις από τους συμμετέχοντες, γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον όλων να είναι καλύτερη η φετινή διοργάνωση κι από τις άλλες χρονιές.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε και μια 8μελή Επιτροπή, αρμόδια για την συγκέντρωση των οικονομικών συνδρομών που απαιτούνται για την κάλυψη των βασικών εξόδων της διοργάνωσης και κυρίως της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας (μιας και κρίθηκε σκόπιμο για μια ακόμα χρονιά να υπάρχει συναυλία στην κεντρική πλατεία Πύργου ως κεντρική εκδήλωση).

- Ο Εμπορικός Σύλλογος, σε μία ακόμη συνέλευση στο τέλος του τρέχοντος μήνα Ιουνίου προγραμματίζει πλέον να ανακοινώσει την οριστική διεξαγωγή καθώς και περισσότερα για την διοργάνωση και τις δράσεις της 3ης Λευκής Νύχτας, οπότε και αναμένεται να συγκεντρωθεί και το απαιτούμενο ποσό.

Την «Εκπτωτική Λευκή Νύχτα» την περιμένουν όλοι οι έμποροι και καταστηματάρχες του Πύργου γιατί στις δύο προηγούμενες είδαν τον τζίρο τους να εκτοξεύεται.

Επίσης την περιμένουν και οι καταναλωτές της πόλης και του Νομού γιατί προσφέρεται για αγορές σε πολύ χαμηλές τιμές

Share