ΠΥΡΓΟΣ: H πληρωμή των επιδομάτων στα ΕΛ.ΤΑ, οι τουρίστες των κρουαζεροπλοίων και η εκτός ελέγχου κατάσταση

Τρί, 03/27/2018 - 20:15

 

Κάποιοι «συσκέφθηκαν» και αποφάσισαν : «Οι τουρίστες στον Πύργο……»

Και το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε : Στην οδό Μανωλοπούλου έγινε ειδική διαγράμμιση του χώρου, όπου θα σταθμεύουν τα λεωφορεία, που θα μεταφέρουν τους τουρίστες από το Κατάκολο στον Πύργο.

Λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.

Εκεί οι "αδύναμες" κοινωνικά ομάδες παραλαμβάνουν διαφόρων ειδών επιδόματα από τους κόπους του στραγγαλισμένου Έλληνα φορολογούμενου.

Εκεί πρέπει να πάει ο Δήμαρχος και οι λοιποί αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων (που θέλουν να είναι πάλι υποψήφιοι) τους τουρίστες για να δούν την "Άλωση" της πόλης από τους... ψηφοφόρους τους!!!

Εκεί οι τουρίστες θα δούν την πόλη του δημάρχου Γ. Λιατσή και των μουγκών γιά το όλο θέμα Τάκη Αντωνακόπουλου, Γιάννη Αργυρόπουλου, Αντώνη Καράμπελα, σε όλο της το μεγαλείο.

Το σημείο μοιάζει με γκέτο.

Θα δουν άτομα να βρίζουν, να φτύνουν όποιον τύχει να περάσει από το σημείο, καταστηματάρχες αναγκάζονται να διαπληκτιστούν μαζί τους, γιατί τα παιδιά τους χτυπούν τις τζαμαρίες των μαγαζιών και ενοχλούν τους πελάτες εντός των καταστημάτων και δεν αποχωρούν με τίποτα.

Θα δουν Ντατσουν παρκαρισμένα σε θέσεις αναπήρων ή διπλοπαρκαρισμένα.

Θα διαπιστώσουν την πλήρη απουσία της Αστυνομίας και την άφαντη Δημοτική Αστυνομία.

Θα δουν τις εισόδους των δίπλα πολυκατοικιών να έχουν μετατραπεί σε υπαίθριες τουαλέτες!

Και τέλος όταν κλείνει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ θα δουν πως εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί εντός της πόλης  ένας ΧΑΔΑ (φωτο).

Κύριε Λιατσή, κύριε Αντωνακόπουλε, κύριε Αργυρόπουλε, κύριε Καράμπελα και λοιποί σύμβουλοι, αυτή είναι η πόλη που διοικείτε ή θέλετε να ξαναδιοικήσετε.

Αυτή είναι η πόλη που θέλετε να φέτετε τουρίστες να δουν... το μεγαλείο της.

Αλλά πάνω από όλα η ψήφος...

Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα περιμένετε... ένα θαύμα.

 

 

Share