Πύργος: Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός φωτογραφίας και ζωγραφικής στο "Μαγικό Εργοστάσιο"

Τετ, 12/04/2019 - 13:00

Στείλε τη φωτογραφία σου στο "Μαγικό εργοστάσιο"

  Η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του "Μαγικού εργοστασίου" διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Ο Πύργος τα Χριστούγεννα".

Οι φωτογραφίες πρέπει να παραδοθούν έως τις 23 Δεκεμβρίου 2019 στο ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου, και να τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί με την ένδειξη "Διαγωνισμός φωτογραφίας-Μαγικό εργοστάσιο". Ο φάκελος να περιέχει και όλα τα στοιχεία του αποστολέα.

Οι φωτογραφίες να είναι τυπωμένες σε διαστάσεις χαρτιού Α4.

Όλες οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα εκτεθούν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστή καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του "Μαγικού εργοστασίου". Ειδική επιτροπή θα επιλέξει και θα βραβεύσει την καλύτερη.

  Επικοινωνία:  tomagikoergostasio@gmail.com

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής

Στείλε τη ζωγραφιά σου στο "Μαγικό εργοστάσιο"

Η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του "Μαγικού εργοστασίου" διοργανώνει παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα "Μια χριστουγεννιάτικη εικόνα". Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Οι ζωγραφιές πρέπει να παραδοθούν σε φάκελο  έως και τςι 23 Δεκεμβρίου 2019 στο ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί με την ένδειξη "Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής-Μαγικό εργοστάσιο".  Ο φάκελος να περιέχει τα στοιχεία του παιδιού και τηλέφωνα επικοινωνίας των κηδεμόνων του.

Οι ζωγραφιές  θα πρέπει να είναι σε διαστάσεις χαρτιού Α3.

Όλες οι ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν θα εκτεθούν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστή καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του "Μαγικού εργοστασίου". Ειδική επιτροπή θα επιλέξει και θα βραβεύσει την καλύτερη.

Επικοινωνία:  tomagikoergostasio@gmail.com

 

Share