Πύργος: Κατάσχεση αντικεμένων απο το σπίτι πρώην επιχειρηματία

Τετ, 12/06/2017 - 13:24

 

Η απειλή κατάσχεσης πραγμάτων μέσα από το ίδιο του το σπίτι έφτασε στα όριά του τον Γιώργο Σπηλιόπουλο από τον Αμπελώνα Ηλείας.

Ο οφειλέτης που για πολλά χρόνια διατηρούσε κατάστημα με υδραυλικά είδη στην πλατεία Κύπρου βρέθηκε να χρωστά στην εταιρεία που τον προμήθευε υλικά, το ποσό των 9.000€.

Η οφειλή ξεκίνησε πριν από χρόνια όταν ήθελε να προμηθευτεί εξοπλισμό για το κατάστημά του έναντι του ποσού των 2.500€ για εργασία σε ξενοδοχειακή μονάδα. Τα προϊόντα που παράγγειλε όμως ήταν ελαττωματικά και παρέμειναν στο κατάστημά του για όλα αυτά τα χρόνια, καθώς η εταιρεία που τα προμηθεύτηκε δεν δεν δεχόταν να επιστραφούν. Κατά την πάροδο των χρόνων ο Γ.Σ. έκλεισε το κατάστημά του και τα ελαττωματικά προϊόντα παρέμειναν μέσα στο χώρο χωρίς να επιστραφούν.

Με την πάροδο των χρόνων το ποσό των 2500€ ανέβηκε στο ποσό των 9000€.

Ο προμηθευτής των ειδών ζήτησε κατάσχεση και μάλιστα από το ίδιο το σπίτι του οφειλέτη, ο οποίος έχει αποδεχτεί την οφειλή του αλλά ζητά την κατάσχεση των προϊόντων από το κατάστημά του και όχι από το σπίτι του.

Για να βρεθεί μια προσωρινή λύση ο οφειλέτης βρήκε από συγγενικό του πρόσωπο το ποσό των 1500€ μέχρι να συγκεντρωθεί το ποσό και δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Share