Πύργος: Κέρδισε αμάξι σε διαγωνισμό και.... δεν απαντούσε στο τηλέφωνο!

Παρ, 02/15/2019 - 19:50

Κι αν σου κάτσει;; Μπορεί να μην κέρδισε το τζόκερ, αλλά όταν κερδίζεις ένα αμάξι δεν το λες και άσχημο!! Ο λόγος για την κλήρωση που πραγματοποιησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "για την Παρέα" στο Open Beyond. Στην ολοκλήρωση της εκπομπής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με τον μεγάλο τυχερό (ή τυχερή) να είναι απο τον Πύργο, όπως φαίνεται και απο το νούμερο του τηλεφώνου στο video wall της εκπομπής.

Παρά τις τηλεφωνικές προσπάθειες να βρουν τον τυχερό, αυτός δεν απαντούσε, με τον Νίκο Μουτσινά να "τρελαίνεται" και να αναφέρει οτι θα ξανακάνει την κλήρωση! Να σημειώσουμε οτι σε παλαιότερη κλήρωση της εκπομπής για ένα αμάξι, τότε η τυχερή είχε αναφέρει οτι δεν θέλει το αμάξι και θέλει μόνο ένα κινητό, με τον Μουτσινά να μένει άναυδος!!

Τελικά, στην τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να επικοινωνησουν με τον τυχερό Πυργιώτη απάντησε....ένα κοριτσάκι! Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να μιλήσει με τους γονείς της, με το κοριτσάκι να...κλείνει το τηλέφωνο και τον παρουσιαστή να ξαναμένει άναυδος!!

Share