ΠΥΡΓΟΣ: Ο πόλεμος των Super Markets - Επεκτείνεται ο ΑΒ, "πήρε μπροστά" ο Βερόπουλος (MyMarket), στάσιμος ακόμα ο Μαρινόπουλος, δυνατά οι τοπικοί

Καλά κρατεί ο πόλεμος των Super Markets στον Πύργο. Αναλυτικά.

Επεκτείνεται ο ΑΒ Βασιλόπουλος

Επέκταση του καταστήματός του στην βοηθητικό της Ε.Ο πραγματοποιεί ο ΑΒ Βασιλόπουλος. Το Super Market μεγαλώνει κατά τουλάχιστον 50%, εκεί που πριν υπήρχαν στην είσοδο τα μαγαζιά. Θα μιάζει Mega AB.

Ταυτόχρονα γίνεται νέα διαρύθμιση των σταν των προιόντων.

 

"Πήρε μπροστά" ο Βερόπουλος (MYMarket).

Μετά την εξαγορά της Βερόπουλος από την METRO τα τρία (3) τοπικά καταστήματα γέμισαν με προιόντα καιλειτουργούν πλέον σαν MyMarket και κέρδισαν πάλι την πελατεία τους.

 

Στάσιμος ακόμα ο Μαρινόπουλος

Παρά την εξαγορά του Μαρινόπουλου από την Σκλαβενίτης, τα δύο τοπικά καταστήματα της εταιρείας δεν δείχνουν, μέχρι τώρα, να κερδίζουν πάλι την προτίμηση του κοινού.

 

Δυνατά οι τοπικοί ΤΕΡΖΗΣ και ΡΟΥΜΕΛΩΤΗΣ

Δυνατά μπροστά τα Super Markets ΤΕΡΖΗΣ και ΡΟΥΜΕΛΩΤΗΣ.

Tα τρία Super Markets ΤΕΡΖΗΣ που λειτουργούν στον Πύργο, με πολλά τοπικά ποιοτικά προιόντα, έχουν σταθερή πελατεία και κερδίζουν συνεχώς πελάτες που προτιμούν να αγοράζουν από μία 100% τοπική εταιρεία.

Η ΡΟΥΜΕΛΩΤΗΣ παραμένει δυνατά την αγορά του Πύργου και ταυτόχρονα με την κίνησή της γιά συνλειτουργία σε ίδιο χώρο Jumbo και Super Market στην Ε.Ο κοντά στην Γαστούνη (που θα επισκέπτονται και Πυργιώτες), αναμένεται να αυξήσει τον Κύκλο Εργασιών της.

 

Σταθερά το Lidl

Σταθερή πελατεία με περισσότερα είδη λόγω και της προ ολίγων μηνών επέκτασή του παραμένει το Super Market Lidl στην Ανατολική πλευρά του Πύργου.

 

Τέλος ο πόλεμος των προσφορών από όλα τα Super Markets καλά κρατεί με στόχο την προσέλκυνση πελατών.

Share