ΠΥΡΓΟΣ: Πραγματοποιήθηκε το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών

Δευ, 11/11/2019 - 21:58

Χωρίς την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη και των έξι (6) Δημάρχων του Νομού που ήσαν σε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή, για το μεγάλο θέμα του Νομού του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος, (βλέπε κεντρικό άρθρο μας) πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση στον Πύργο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου για τέσσερα θέματα: Τα κόκκινα πυρόπληκτα δάνεια, τον δρόμο Πάτρα-Πύργος, το Ταμείο Μολυβιάτη και τα ΤΕΦΑΑ.

Από τους πέντε (5) βουλευτές του Νομού παρέστη μόνο ο Διονύσης Καλαματιανός καθώς επίσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Μπράμος.

Στην συγέντρωση παρέστησαν περίπου 500 άτομα μεταξύ των οποίων πρώην δήμαρχοι, νυν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Αρχικά χαιρετισμό στην συγκέντρωση έκανε ο Μητροπολίτης Ηλείας κκ. Γερμανός.

Στην συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος που αναφέρθηκε στα τέσσερα σοβαρά προβλήματα του Νομού τα κόκκινα πυρόπληκτα δάνεια, τον δρόμο Πάτρα-Πύργος, το Ταμείο Μολυβιάτη και τα ΤΕΦΑΑ.

Στην συνέχεια μίλησε ο βουλευτής Διονύσιος Καλαματιανός και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος.

Ακολούθησαν ομιλίες των πρώη δημάρχων Ήλιδας Χρ. Χριστοδουόπουλου και Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Αηδόνη.

Μίλησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ζαχάρως Αλτάνης και ο επικεφαλής της μειοψηφίας στον Δήμο Κρέστενας-Ανδρίτσαινας Τ. Δημητρουλόπουλος.

Τέλος ορίσθηκε Συντονιστική Επιτροπή Διεκδίκησης.

 

Share