Σε Μητροπολίτη Ηλείας και Δήμαρχο Πύργου ο Ανδρέας Νικολακόπουλος

Τρί, 06/25/2019 - 12:20

 

Τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ξεκινώντας από την εκκλησία ένα νέο κύκλο επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες σε ολόκληρο το Νομό μας.

Ο κ. Νικολακόπουλος ζήτησε την ευλογία του Ιεράρχη μας και άκουσε με προσοχή και σεβασμό τις παραινέσεις του Ποιμενάρχη Ηλείας για έναν καλό και ουσιαστικό για τον τόπο μας προεκλογικό αγώνα.

Αναφέρθηκε εξ’ άλλου, στην καθοριστική συμβολή που ήδη έχει η εκκλησία μας σε πολλά από τα προβλήματα, ειδικά στον κοινωνικό τομέα η παρουσία της οποίας είναι πολύτιμη πολύ περισσότερο στα χρόνια της κρίσης.

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή στο Λάτσειο Δημ. Μέγαρο.

Ο τελευταίος ευχήθηκε από την πλευρά του στον κ. Νικολακόπουλο, τον οποίο και γνωρίζει τόσο από την πολιτική δραστηριότητα στη ΝΔ όσο και από την παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπήρξε συνεπής και γόνιμη για το κοινό συμφέρον στον τόπο μας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν πάνω σε θέματα που απασχολούν την περιοχή του Πύργου όπως και για διεκδικήσεις έργων και υποδομών που αφορούν το Νομό μας.

 

 

«Ενωμένοι για μια

φωτεινή Ελλάδα!..»

 

Μήνυμα ενότητας για να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες ισχυρής ανάπτυξης έστειλε κατά την τοποθέτησή του στην πρόσφατη σύσκεψη της ΝΟΔΕ ο Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Επεσήμανε ειδικότερα:

«Στόχος μας το σχέδιο για μια φωτεινή Ελλάδα. Για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, με ισχυρή Ανάπτυξη, με περισσότερες και καλές θέσεις εργασίας, για να επιστρέψουν τα παιδιά στον τόπο μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε ανάπτυξη στον τόπο μας! Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον! Όλοι μαζί, νέα και παλιά στελέχη ενωμένοι».

 

Share