ΣΟΚ στον Πύργο: Κατέληξε ο 31χρονος Δημήτρης Παπαντωνίου έπειτα απο τροχαίο (νεότερα)

Τρί, 08/14/2018 - 18:04

Δυστυχώς ακόμα ένας νέος συνάνθρωπός μας "έφυγε" απο την ζωή έπειτα απο τροχαίο που συνέβη λίγο μετά της 12:00 της Τρίτης στην οδό Πατρών, λίγο πριν το δημοτικό στάδιο στον Πύργο. Με συνεπιβάτη ένα φίλο του διέσχιζαν την οδό Πατρών με κατεύθυνση προς το κέντρο του Πύργου όταν κάτω απο αδιευκρίνηστες συνθήκες η μηχανή εξετράπη, με τον 31χρονο να χτυπάει με το σώμα σε κολόνα φωτισμού ενώ ο συνεπιβάτης να πέφτει στην άσφαλτο. Ο 31χρονος Δημήτρης τραυματίστηκε σοβαρά στο σώμα με εσωτερική αιμορραγία ενώ ο συνεπιβάτης τραυματίστηκε ελαφρά στο σώμα.

Οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν οτι ο 31χρονος οδηγός της μηχανής, Δημήτρης Παπαντωνίου, ήταν σοβαρά τραυματισμένος, έπειτα απο την πτώση του στο οδόστρωμα με πιθανά σπασμένα πλευρά και εσωτερική αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Άμεσα κρίθηκε οτι πρέπει να χειρουργηθεί αλλά έπειτα απο λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Δημήτρης ήταν οδηγός λεωφορείου στο ΚΤΕΛ Ν.Ηλείας στον Πύργο, όπως ο πατέρας του και ιδιαίτερα αγαπητός, επικοινωνιακός και γελαστός

Ήταν μέλος του ΔΣ των ιδιοκτητών λεωφορείων με "φρέσκιες" ιδέες για τον εκσυγχρονισμό του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Νεότερα:

Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του στον Άγιο Ιωάννη Πύργου καθώς και οι φίλοι του καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν οτι η μεγάλη του αγάπη για τις μηχανές έμελε να δώσει και τέρμα στην ζωή του.

Το γεγονός του σοβαρού του τραυματισμού διαδόθηκε πολύ γρήγορα στον Πύργο. Μια μέρα πριν την γιορτή της Παναγίας, την ημέρα του 15 Αύγουστου, ακόμα ένας νέος χάνει την ζωή του στην άσφαλτο. Ήταν μόλις 31 ετών...

 Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 16 Αυγούστου στις 17.οο μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο ΔΔ Αγίου Ιωάννου.

 

Το iliaoikonomia.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του. 

 

 

Share