Σσσς η ΗΛΕΙΑ κοιμάται: Όλα τα λεφτά (6.800.000) στην Αχαία στην Ηλεία μηδέν (0)

Πέμ, 10/11/2018 - 14:18

 

Τελικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ΜΟΝΟ η Αχαία.

Όλες οι χρηματοδοτήσεις στην Αχαία.

Μηδέν στην Ηλεία.

Τελευταίο χτύπημα της Αχαικής Περιφέρειας, η χρηματοδότηση βελτίωσης και άρσης της επικινδυνότητας δρόμων που οδηγούν σε έξι Ιερές Μονές και Ιερά προσκυνήματα που βρίσκονται στην Περιφερειακή Ενότηρα Αχαΐας  με ποσό 6.800.000 ευρώ (βλέπετε σχετικό Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ). (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.τ)

Μηδέν και πάλι στην Ηλεία.

Οι πέντε (5) Βουλευτές του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ηλείας, οι Δήμαρχοι και οι Φορείς της Ηλείας κοιμούνται και δεν αντιδρούν.

Μόνη αντίδραση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας που προσπαθεί να μην περάσει η άδικη αυτή απόφαση.

Δεν είναι τυχαίο που ο Νομός είναι μόνιμα στον πάτο.

 

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο τυπου της ΠΔΕ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Επιτροπή παρακολούθησης για την Ολυμπία Οδό συγκροτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας –

Συνεδριάζει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο

Η σύσταση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την παρακολούθηση του οδικού άξονα Πατρών – Πύργου, Πύργου – Καλό Νερό, Καλό Νερό – Τσακώνα θα απασχολήσει το Περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδριάζει την Τρίτη  16 Οκτωβρίου  2018 και ώρα 15.00΄, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής),  στην Πάτρα.

 

Δεδομένου ότι  παραμένει κρίσιμο το ζήτημα τόσο της εξέλιξης των δημοπρατημένων τμημάτων για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος, αλλά και αναγκαία η παρακολούθηση των ενεργειών που σχεδιάζονται για τα υπολειπόμενα τμήματα του άξονα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, πρόκειται να  προτείνει τη σύσταση και συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής ως συμβουλευτικού οργάνου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Στην ίδια συνεδρίαση εισάγονται προς συζήτηση τα έργα βελτίωσης και άρσης της επικινδυνότητας δρόμων που οδηγούν σε έξι Ιερές Μονές και Ιερά προσκυνήματα που βρίσκονται στην Π.Ε Αχαΐας. Πρόκειται για παρεμβάσεις συνολικού ύψους 6.800.000 ευρώ.

                    

                     Επίσης, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού 21 από Τσιβλό έως Ποταμιά», προϋπολογισμούς 1.500.000 ευρώ, όπως επίσης τα «έργα Αποκατάστασης ζημιών οδικού δικτύου και επεμβάσεις αντιμετώπισης των κατολισθητικών φαινομένων τοπικών κοινοτήτων Κλεπάς και Περίστας Δ.Ε Πλατάνου δήμου Ναυπακτίας».

 

-       Σε άλλο αρχείο επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης

 

 

Share