Στο τραπέζι η ακύρωση της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Σάβ, 08/08/2020 - 08:40

Ο κορονοϊός όπως φαίνεται δεν αφήνει τίποτα… ανεπηρέαστο στην χώρα μας την φετινή χρονιά κι αυτό καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ακόμη και η διοργάνωση της ΔΕΘ για το 2020 είναι κάθε άλλο παρά βέβαιη!

Τις πληροφορίες μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πληροφορίες που έρχονται λίγες ώρες μετά την έκτακτη τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή των κ.κ. Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Ζέρβα και Τζιτζικώστα, στην οποία τέθηκε στο μικροσκόπιο η Θεσσαλονίκη, με τις πληροφορίες να “μιλούν” ακόμη και για lockdown στην συμπρωτεύουσα!

Με βάση το ρεπορτάζ του “μεγάλου καναλιού”, θεωρείτο έτσι κι αλλιώς δεδομένο πως η φετινή ΔΕΘ δεν θα θύμιζε… σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές.

Πλέον, όμως, μετά τα αυξημένα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης   στο τραπέζι έχει μπει ακόμη και το ενδεχόμενο ματαίωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κρίσιμες είναι οι μέρες κοντά στο τελευταίο 10ήμερο του φετινού Αυγούστου. Αν μέχρι τότε η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι τόσο ανησυχητική όσο είναι σήμερα, τότε κανένα σενάριο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί…

Share