Στον Πύργο νέο κατάστημα STUDIO KOSTA BODA illum shop in shop

Πέμ, 07/19/2018 - 16:42

Τα επώνυμα σουηδικά κρύσταλλα και είδη διακόσμησης KOSTA BODA ήρθαν στον Πύργο για να σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε σερβίτσια, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, αξεσουάρ τραπεζιού, σκεύη κουζίνας και διακοσμητικά σε τιμές που θα σας φτιάξουν την διάθεση!


Επισκεφτείτε το κατάστημα ΟIKIA STORE στην οδό Ερμού 69 στον Πύργο που σας προσφέρει μια εντυπωσιακή συλλογή από είδη για το σπίτι για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε περίσταση.
Χαρίστε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και δημιουργήστε ξεχωριστές στιγμές με έναν χαρακτήρα μοναδικό … τον δικό σας!
Στο νέο κατάστημα STUDIO KOSTA BODA ILLUM shop in shop, το μοντέρνο ύφος κυριαρχεί, πάντα σε συνδυασμό με την αισθητική και τη μοναδικότητα των αντικειμένων του. Ανακαλύψτε είδη διακόσμησης και κουζίνας που εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ κάνοντας έξυπνους και οικονομικούς συνδυασμούς.


Εάν η ανανέωση του σπιτιού σου αποτελεί τρόπο έκφρασης, ζήσε την εμπειρία μέσα απο το κατάστημα STUDIO KOSTA BODA ILLUΜ shop in shop και βρες τρόπους να μεταμορφώσεις ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές στιγμές με κομψότητα και φαντασία!


Ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η εξυπηρέτηση, οι τιμές και η ποικιλία των προϊόντων του καταστήματος είναι λέξεις που έγιναν συνώνυμα της φήμης του.


Υπεύθυνη καταστήματος: Αναστασία Παπαδοπούλου
Διεύθυνση: Ερμού 69, Πύργος Ηλείας
Τηλέφωνο: 2621022471

Share