Συμβολικό κλείσιμο του δρόμου Πάτρα-Πύργος στο ύψος των Λεχαινών αύριο - Κλειστό και αύριο το ΓΕΛ Λεχαινών

Τρί, 01/14/2020 - 15:42

Αύριο Τετάρτη στις 11.00 το πρωί, την ώρα της κηδείας των δύο καθηγητών, θα γίνει συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών στο ύψος των Λεχαινών, από τους μαθητές του Λυκείου και φορείς των Λεχαινών σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την καθυστέρηση της κατασκευής του δρόμου, που ως συνέπεια έχει τα πολλά τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται κάθε χρόνο.

Κάλεσμα Δημάρχου κ. Γιάννη Λέντζα

Μετά και το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο με την απώλεια των δυο εκπαιδευτικών από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, αποφάσισε σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, αλλά και αγανάκτησης για τις παλινωδίες, σχετικά με τη κατασκευή της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, να προβεί σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών, το πρωί της Τετάρτης (15/1/2020) από τις 11:00 έως τις 11:30.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης δήλωσε: «Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν.
Καλούνται όλοι οι Συνδημότες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη διαμαρτυρία».

Κλειστό και αύριο το ΓΕΛ Λεχαινών

Το Γενικό Λύκειο Λεχαινών δεν θα λειτουργήσει αύριο λόγω συμμετοχής των καθηγητών και των μαθητών στις κηδείες των δύο εκπαιδευτικών του σχολείου.

Share