Συνάντηση Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλβρύτων και Αιγιαλίας, Αμβρόσιο

Πέμ, 04/11/2019 - 20:10

Τη μήνιν στελεχών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αιτία στάθηκε η πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Καλβρύτων και Αιγιαλίας, Αμβρόσιο γνωστό για τις ακραίες δηλώσεις του κατά των ομοφυλοφίλων και τις φωτογραφίες του με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορς Βερναρδάκης, πάτησε ένα «μεγαλοπρεπέστατο» like στη σχετική καταγγελτική ανάρτηση της δημοσιογράφου Νατάσας Γιάμαλη, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο θέση επί του θέματος.

Λίγο νωρίτερα, το Documento του γνωστού δημοσιογράφου Βαξεβάνη τα βάζει με τον πρώην υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, του οποίου τώρα ανακάλυψε την «παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά», όπως λέει.

Αφορμή, η επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στον μητροπολίτη Αμβρόσιο. «Είναι δυνατόν προκειμένου να μαζέψει μια χούφτα ψηφαλάκια να συναγελάζεται και να δέχεται δώρα από τον μεγαλύτερο κήρυκα του μίσους, oμοφοβίας και ρατσισμού;» αναρωτιέται τώρα το Documento για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάτι δεν μας λέει καλά» καταλήγει...

 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr

Share