Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου με τον Πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ με αφορμή την διεξαγωγή του 40ου Ολυμπιακού Ράλι

Τετ, 04/03/2019 - 13:54

Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή, με τον Πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλη Αποστολόπουλο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημητρίου Μεσσαλά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η εκκίνηση του 40ου Επετειακού Ολυμπιακού Ράλι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/4/2019 στην Κεντρική Πλατεία Πύργου.

 

Δήλωση Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή

Το Ολυμπιακό Ράλι είναι ο κορυφαίος αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ηλείας. Η ιστορία του είναι συνδεδεμένη με τον Πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλη Αποστολόπουλο.

Ο Δήμος Πύργου συμβάλλει με όλες τις δυνατότητές του για να γίνεται καλύτερος ο θεσμός, ενώ καταφέραμε και εξασφαλίσαμε οικονομική ενίσχυση και από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.

 Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι  η γιορτή των 45 χρόνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δοξάζει και καταξιώνει τον Πύργο ως κορυφαία πόλη στην Ελλάδα σε αυτό το είδος.

Θεωρώ ότι το φετινό ράλι θα είναι ξεχωριστό και σε συνεννόηση με τον κ. Αποστολόπουλο γρήγορα θα ανακοινωθεί εκδήλωση βράβευσης των αθλητών Μπαντούνα Ιωάννη Πρωταθλητή Ελλάδας χώματος 2018, Λαϊνόπουλου Στυλιανού Κυπελλούχου χώματος 2018 καθώς και της ΑΟΛΑΠ για την δραστηριότητά της από το 1973, μετά το Πάσχα.

 

Δήλωση Προέδρου ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλη Αποστολόπουλου.

Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πύργου καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που για δεύτερη φορά συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση τόσο από το Δήμο Πύργου όσο και από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, συμβάλλοντας  στην διεξαγωγή του 40ου Ολυμπιακού Ράλι.

Ο Δήμος Πύργου είναι πάντοτε συμπαραστάτης της ΑΟΛΑΠ του 2ου ιστορικού σωματείου της πόλης μας μετά τον Πανηλειακό.

Ελπίζουμε ότι και το φετινό 40ο Επετειακό Ράλι θα είναι αντάξιο της ιστορίας του και θα το ευχαριστηθούν οι αγωνιζόμενοι αθλητές και οι χιλιάδες θεατές του αθλήματος.

 

Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημητρίου Μεσσαλά

Στην εποχή μας για να επιτευχθεί άρτιο αποτέλεσμα σε μία διοργάνωση του βεληνεκούς του Ολυμπιακού ράλι απαιτείται φυσικά και η ύπαρξη οικονομικής ενίσχυσης.

 Ο Δήμος Πύργου στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της ΑΟΛΑΠ για την διοργάνωση του 40ου Ολυμπιακού Ράλι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο προέβη  στην έγκριση οικονομικής ενίσχυσης προς την ΑΟΛΑΠ, το ίδιο δε έγινε και από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.

Τέλος, παραχωρήθηκαν και οι απαιτούμενοι κοινόχρηστοι χώροι για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

 

 
Share