Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφ. Ηλείας: «Που είναι η χαμένη Σχολή UEFA C και ποιός ευθύνεται;»

Πέμ, 10/12/2017 - 13:25

 

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός της αιφνιδιαστικής και χωρίς καμιά ειδοποίηση(!) από αρμόδιο ποδοσφαιρικό φορέα, μη πραγματοποίησης της Σχολής Προπονητών UEFA C στην Ηλεία.

Θέμα το οποίο πρώτο το Iliaoikonomia.gr έφερε στη δημοσιότητα και περιέγραψε αναλυτικά σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ. ΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/content/exafanistike-i-sholi-proponiton-tis-epsi-apisteyto-ki-omos-ileiako-ki-ayto

Η ανακοίνωση:

«Προς έκπληξή μας, μάθαμε ότι η σχολή UEFA C δεν θα πραγματοποιηθεί στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί και μάλιστα, χωρίς καμία ειδοποίηση προς τους μελλοντικούς προπονητές που πολλοί εξ αυτών είχαν πάρει άδεια από την εργασία τους και είχαν πληρώσει και το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής. Δε, 2 εκ των υποψηφίων είχαν έρθει από το μακρινό Ρέθυμνο και ένας, Ηλείος την καταγωγή, από την επίσης μακρινή Ρόδο, όπου πρόσφατα έχει μετατεθεί, αλλά ούτε αυτοί, παρ’ ότι ήρθαν από τόσο μακριά, δεν έλαβαν καμία ειδοποίηση περί τυχόν ακυρώσεως  ή αναβολής της σχολής.

Ακούγεται… ότι, η ακύρωση ή η αναβολή της σχολής, οφείλεται στο ότι δεν είχε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων. Εμείς γνωρίζουμε ότι, προ ενός έτους περίπου, έλαβε χώρα σχολή UEFA C στην Κεφαλονιά με… μόλις 22 άτομα. Εν πάση περιπτώσει, δεν γνωρίζουμε φυσικά αν ο λόγος αναβολής ή ακυρώσεως (ούτε αυτό γνωρίζουμε, ασαφές έχει μείνει κι αυτό: Αναβολή ή ακύρωση;) ήταν οι συμμετοχές ή κάτι άλλο;

Αυτό το οποίο γνωρίζουμε όμως, είναι ότι κάποιος πρέπει να ενημερώσει επίσημα το φίλαθλο κοινό της Ηλείας και δη, τους υποψηφίους μελλοντικούς προπονητές. Δηλαδή, ποια η αιτία της ακυρώσεως της σχολής και ποιος και γιατί ευθύνεται γι’ αυτό; Πάντως, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, είναι πάντα διατεθειμένος να βοηθήσει σε οτιδήποτε του ζητηθεί».

Share