Τα παραπολιτικά του Άθυρου

Πέμ, 01/10/2019 - 19:07

Καλησπέρα σας αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες του iliaoikonomia πέρα για πέρα. Νόμιζε ο Ρασπούτιν που σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα της Ηλείας οτι θα "έπαιζε" μόνος του "μπάλα" εδώ. Έλα όμως που υπάρχει ανταγωνισμός και εδώ έρχομαι εγώ για να σας δώσω με την σειρά μου και άλλες πιπεράτες ειδήσεις που αφορούν τα τεκταινόμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση του νομού. Για να μην με παρεξηγήσετε ο Ρασπούτιν είναι φίλος μου και μαζί θα σας σχολιάζουμε αλλά και θα σας δίνουμε αυτά που δεν γνωρίζετε για την δραστηριότητα των υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων του νομού μας. Αυτό για να έχετε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να μαθαίνετε πρώτοι στο iliaoikonomia για τα εκλογικά "μαγειρέματα",  τις συμμαχίες και καραμπόλες που θα προκύψουν ενόψει των δημοτικών, Περιφερειακών και Βουλευτικών εκλογών που αφορούν τον τόπο μας. 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο, σε αναζήτηση το όνομα!

Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου Κώστα Νικολούτσο. Ο Άθυρος έμαθε από στενό του συνεργάτη που συχνάζει στα κεντρικά στέκια του Πύργου οτι ο κ. Νικολούτσος έχει ήδη έτοιμο το ψηφοδέλτιό του και απομένει να βρει το όνομα του συνδυασμού του.

 

Μπαίνει ή δεν μπαίνει;

Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει ένα μεγάλο μέρος των φίλων και υποστηρικτών του για την συμμετοχή του ή μη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό. Οι πληροφορίες του Άθυρου θέλουν τον νυν Δήμαρχο να μην μπαίνει τελικά στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έστω και αν ο ίδιος δηλώνει οτι στις 27 Ιανουαρίου θα ανοίξει τα "χαρτιά" του και θα ενημερώσει τους φίλους και υποστηρικτές του για το τι προτίθεται να κάνει. Βέβαια επειδή οι εκλογές είναι περίεργο πράγμα, δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. 

 (Από το ethnos.gr)

 

Υποψήφιος Δήμαρχος ξανά;

Εκτός όμως του κ. Καστρινού υπάρχει και ένα ακόμα πρόσωπο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για το εάν θα είναι ή όχι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία. Ο λόγος για τον νυν Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή. Ο κ. Λιατσής είναι και αυτός ένα από τα ονόματα που "παίζουν" δυνατά για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Ηλεία. Εάν πάντως ο κ. Λιατσής δεν είναι υποψήφιος Βουλευτής, τότε θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου. Αυτό αλιεύσε ο Άθυρος κατά την χθεσινή του συνάντηση με έμπειρο αυτοδιοικητικό που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για τον Δήμο Πύργου.

 

 

 

 

Share