Τα «Υπόγεια ρεύματα» στη Γαστούνη την Κυριακή (11/8)

Σάβ, 08/10/2019 - 17:32

Το ιστορικό ροκ συγκρότημα «Υπόγεια ρεύματα» έρχεται την Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη σε μια μοναδική συναυλία με δωρεάν είσοδο, στην οποία θα συμμετέχει και ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος. Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού «Εν Δράσει». 

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται 25 χρόνια και δρα ...εδώ και τώρα!

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση.

Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα. Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

Μην τους χάσετε! Την Κυριακή στις 8.30 το βράδυ.

Share