Τάκης Αντωνακόπουλος: Αν δεν ξεκινήσουν οι εργολαβίες στον δρόμο Πάτρα - Πύργος το έργο απεντάσσεται!

Σάβ, 11/30/2019 - 08:15

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος σε δηλώσεις που έκανε χθες στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, είπε: «Είχα μια συνάντηση με το υψηλόβαθμο στέλεχος σε Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πολλά χρόνια, κ. Τάσο Μπουγά. Συζητήσαμε γύρω από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία ήταν η διαπίστωση πως το έργο Πάτρα – Πύργος έχει μπει σε περιπέτεια.

Μέσα από τη συζήτηση βγήκαν πολύ σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες γνωρίζαμε και τις επιβεβαιώσαμε, ότι άμα τη εμφανίσει του προβληματισμού του υπουργού Υποδομών σχετικά με το Πάτρα – Πύργος, αμέσως αναφυήθησαν νέες προτάσεις για δρόμους… μπήκε σε προτεραιότητα ο νέος άξονας της Κρήτης (ΒΟΑΚ), ο παραλιακός δρόμος Μεθώνη – Κόστα Ναβαρίνο και ο Ε65 προς την Καλαμπάκα.

Εδώ ισχύει το διαμερίσουν τα ιμάτια του… Για να καταλαβαίνουν κάποιοι, εάν ως το τέλος του χρόνου δεν έχουν ξεκινήσει οι εργολαβίες… απεντάσσεται το έργο! Από εκεί και πέρα σε μια Ευρώπη που βάζει ως προτεραιότητα την κλιματική αλλαγή και χρηματοδοτεί προς αυτή τη κατεύθυνση, ενώ έχει δώσει άπειρα χρήματα για δρόμους στην Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που δεν θέλει άλλο το αυτοκίνητο και βάζει μπροστά τους σιδηρόδρομους, η ανακίνηση για τρίτη φορά του θέματος Πάτρα – Πύργος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο δεν θα έχει καμία τύχη!

Δυστυχώς κάποιοι έχουν βάλει το κεφάλι στην άμμο, σαν την στρουθοκάμηλο και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!

Όταν καταλάβουν θα είναι πολύ αργά! Αλλά είμαστε εδώ να τους θυμίζουμε ότι είναι τεράστια ευθύνη αυτή η σιωπή που δείχνουν και θα την βρουν μπροστά τους! Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τις ευθύνες και την ένοχη σιωπή των προθύμων ή… των παραδομένων!».

Share