Τ.Δημητρουλόπουλος : Ευθύνες του Δημάρχου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

Τετ, 06/24/2020 - 14:15

     Μετά από καταγγελίες αγροτών του Πλουτοχωρίου επισκεφθήκαμε, μαζί με τον κ. Βασίλη Κοτρέτσο  Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής μας («επιλογή ευθύνης»), τον κάμπο της Παπαδούς .

Διαπιστώσεις  :

     1. Τριτοκοσμικές συνθήκες καλλιέργειας για τους αγρότες με ευθύνη του Δήμου.

     2. Παλαιοκομματική προσέγγιση και αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη Δημοτική αρχή.

     3. Ο Αλφειός  «τρώει» χωράφια και η Δημοτική αρχή απλά παρακολουθεί.

Εικόνες για κλάματα. 

     Και μαζί μ όλα αυτά κάποιοι μας παρακολουθούσαν και μας φωτογράφιζαν κριμένοι μέσα στα βάτα για να αναφέρουν στο «αφεντικό» την επίσκεψή μας.  

Γεγονότα για γέλια.  

Εμείς δεν πήγαμε κρυφά, πήγαμε για να δημοσιοποιήσουμε και να καταγγείλουμε την χρόνια αδιαφορία της Δημοτικής αρχής του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.  Να σμίξουμε τη φωνή μας με τις φωνές αγωνίας και τις διαμαρτυρίες των ταλαίπωρων αγροτών που δεν τους ακούει κανείς.

     Η πιο γνωστή φράση στο Δήμο ως απάντηση σε κάθε αίτημα πολίτη, σε κάθε ανάγκη για έργο ή ενέργεια σε Κοινότητα, για κάθε αναγκαία παρέμβαση, είναι αυτή : «είναι στο πρόγραμμα».  Και περιμένουν χρόνια τώρα το «πρόγραμμα».

Τακτικές για γέλια ή για κλάματα ?    

     Καταγγέλλουμε την χρόνια αδιαφορία της Δημοτικής αρχής  στον κάμπο της  Παπαδούς και στο αρδευτικό της.

Καμιά φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση.

     Ο Αλφειός εδώ και χρόνια «τρώει» χωράφια. Υπάρχει κάτοικος του Πλουτοχωρίου που το ποτάμι του έχει πάρει είκοσι πέντε (25)στρέματα. Οι ιδιοκτησίες είναι απροστάτευτες,  αυτή τη στιγμή  το ποτάμι, αφού άλλαξε πορεία, αφαιρεί δρόμους και χωράφια σε μεγάλο μήκος.

 

 

 

 

Share