Τι έγινε με το θαύμα με την Πατρινή; Πως περπάτησε; ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρ, 06/26/2020 - 09:22

Τι συνέβη με το θαύμα στον Λυκαβηττό; Πατρινή φαίνεται σε βίντεο να ξαναπερπατά! Viral τα βίντεο που δείχνουν τον ιερέα να βάζει τον Τίμιο Σταυρό στην σπονδυλική της στήλη και εκείνη σηκώνεται και περπατά Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι δεκάδες πιστοί που βρέθηκαν στο εκκλησάκι των αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με όσα βίωσαν την περασμένη Κυριακή, όταν μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα, η Φανή Βασιλακοπούλου, η οποία μάλιστα είναι και μητέρα, και πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και περπάτησε με τη βοήθεια του εφημέριου του ναού Δημητρίου Λουπασάκη!

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ; ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ; Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΤΑ... ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ

Ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο σε αθηναϊκές εφημερίδες για τα θαύματα. Τυφλός βρήκε το φως του, μία νεαρή κοπέλα θεραπεύτηκε από ανεύρυσμα κλπ. Ωστόσο δέχεται και επικρίσεις ακόμη και μέσα από τον χώρο της εκκλησίας. «Περιέργως η Αρχιεπισκοπή που είχε δεσμευτεί να ερευνήσει τα «θαύματα» του Λουπασάκη, που υποψιάζομαι πως έχουν ξεπεράσει αριθμητικά και αυτά του Ιησού Χριστού, δεν έχει παρέμβει» γράφει καθηγητής Θεολογίας.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο ιερέας, ούτε οι πιστοί που θερπαεύτηκαν παρουσίασαν ποτέ κάποια γνωμάτευση γιατρού που να αποδεικνύει ότι είχαν πρόβλημα.

Όπως στην περίπτωση του τυφλού ή ενός παραπληγικού»!

Μάλιστα όταν η «Ελεύθερη Ωρα» είχε κάνει πρωτοσέλιδο μία περίπτωση ενός παραπληγικού παιδιού, και έγραφε πως το παιδί «το σταύρωσε ο παπα-Δημήτρης και περπάτησε με δάκρυα στα μάτια στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης», αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το εν λόγω παιδί δεν ήταν ούτε «ανάπηρο» ούτε «παραπληγικό», όπως ψευδώς είχε γραφεί …αλλά είχε απλώς εγχειριστεί πριν από μερικές ημέρες στο πόδι και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιούσε πατερίτσες, σύμφωνα και με τη μητέρα του…!

Τα θαύματα του πατέρα Λουπασάκη φαίνεται ότι δεν δέχεται ούτε η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, με τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου… να δηλώνει στο Ellinika Hoaxes ότι, «Υπάρχει επιφύλαξη εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής» απέναντι στα όσα λέγονται για τα «θαύματα» του Δημήτριου Λουπασάκη, με τον Χάρη Κονιδάρη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, να προσθέτει ότι «Διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες».

 

https://dete.gr/

 

 

Share