Β' Ηλείας: Ξε...ακυρωθέν γκολ με διάλογο διαιτητή, βοηθού, και ...μέλους Δ.Σ. ΕΠΣΗ

Δευ, 11/05/2018 - 22:22

 

Την έντονη διαμαρτυρία της Προόδου Σαλμώνης προκάλεσε περιστατικό στον τελευταίο χρονικά αγώνα της, όταν για τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Διγενή Χαριάς και ηττήθηκε με 2-1 σκορ. 

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας, καθώς και φίλαθλοι (που μάλιστα προχώρησαν και στην έκδοση διαμαρτυρίας) ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 1-1, στο 93' έγινε φάση που κατέληξε σε γκολ του Διγενή, αλλά με τον αρμόδιο βοηθό να υποδεικνύει αμέσως οφσάιντ. Τότε, υπήρξαν διαμαρτυρίες από παίκτες και τον πάγκο του Διγενή, μεταξύ αυτών και του δηλωμένου στο Φύλλο Αγώνα ως φροντιστή, αλλά στην ουσία εκτελώντα χρέη προπονητή της ομάδας, Χρήστου Δημόπουλου. Ακολούθησε διάλογος του διαιτητή με τον βοηθό, και το όλο “έργο” κατέληξε σε απόσυρση του οφσάιντ και σε κατακύρωση του γκολ! Με το οποίο έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1!

Ο Χρ. Δημόπουλος, όπως επισημαίνεται, είναι ως γνωστόν και μέλος του Δ.Σ. (Εκτελεστική Επιτροπή) της ΕΠΣ Ηλείας (όπως επίσης είναι και πρόεδρος της εσωτερικής Επιτροπής Στατιστικής και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, της Ένωσης).

Και παράλληλα, τίθεται το θέμα αν πέραν του όποιου ασυμβίβαστου μεταξύ των ιδιοτήτων σε κανονιστικό πλαίσιο, είναι “ηθικό” και “Fair Play”, για το αν επηρεάζει αυτού του είδους η παρουσία κατ' αυτό τον τρόπο και σε μια τέτοια κατηγορία, όπως η Β' τοπική...

Share