Β' Ηλείας: Νέο ξεκίνημα και πολύ ενισχυμένος ο Αχιλλέας Νεοχωρίου

Παρ, 09/20/2019 - 20:36

Μετά από μέτριες και κακές πορείες την τελευταία διετία, που έφεραν και τον υποβιβασμό του από την Α2 κατηγορία, πλέον ο Αχιλλέας Νεοχωρίου κάνει ένα νέο και ταυτόχρονα οργανωμένο κι ενισχυμένο ξεκίνημα στην προσεχή Β' Κατηγορία. Με στόχο πρωταθλητισμού κι επανόδου ψηλότερα. 

Στο διοικητικό σχήμα, πρόεδρος είναι ο Κασσάρας Αθανάσιος, με αντιπροέδρους τους Ανδρεάτο Χρήστο και Πόπορη Χρήστο, γεν. γραμματέα την Καρρά Άννα, ταμία τον Βεννέ Νικόλαο, ειδ. γραμματέα την Ψυχογυΐού Χρυσούλα, γεν. αρχηγούς τους Λαγογιάννη Παναγιώτη και Κασσάρα Αναστάσιο, έφορο υλικού τον Δημητρόπουλο Νικόλαο και μέλη τους, Ψυχογυιό Ανδρέα, Κόλλια Ανδρέα, Λαγογιάννη Ιωάννη, Δρούλια Ιωάννη, Τσάκο Βασίλειο, Μαραζιώτη Δημήτριο, Αρβανίτη Παναγιώτη, Ξανθό Κων/νο. 

Προπονητής έχει αναλάβει ο γνωστός στο χώρο, Σταύρος Νάστος.

Στον τομέα του έμψυχου υλικού, πέραν της ανανέωσης παραμονής σημαντικών μονάδων όπως, ο "στυλοβάτης" κι εκ των αρχηγών της ομάδας για μια ακόμα σεζόν Διαμαντής Αλεξανδρής, ο Διονύσης Ψυχογυιός επίσης γνωστός κι έμπειρος, που αναδεικνυόμενος εκ της ακαδημίας του Αχιλλέα, έχει αγωνιστεί σε Νίκη Τραγανού, Ηλειακό Βαρθολομιού, Ηλειακό Λεχαινών και ΑΠΟ Κουρτεσίου πέρυσι στον πρώτο γύρο, υπάρχουν και σημαντικές προσθήκες ενίσχυσης:

ο Λεντιόν Κόστα (με γνωστή προηγούμενη θητεία στον Ηλειακό Λεχαινών),

ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρήστος Ψυχογυιός (γνωστός Νεοχωρίτης στην καταγωγή, επιστρέφει στην ομάδα μετά από μια πλούσια καριέρα σε ομάδες όπως, ο Πανηλειακός, ο Αστέρας Αμαλιαδας, ο ΠΑΟ Βάρδας, ο ΑΟ Καστρου, ο Αιας Γαστούνης, η Νίκη Τραγανού, ο Ηλειακος Βαρθολομιού και πιο πρόσφατα ο ΑΠΟ Κουρτεσιου),

ο Μάριος Καλουτάς, μεσοεπιθετικός, πέρυσι στον ΑΠΟ Κουρτεσίου, προηγούμενα σε, Ολυμπιακό Σαβαλίων, Ατρόμητο Καβασίλων, ξανά Αχιλλέα ('16-'17), Ηλειακό Βαρθολομιού,

ο Βασίλης Αντωνάτος, εκ Βαρθολομιού,

ο Γιώργος Δημητρίου, εκ Γαστούνης,

ο Νίκος Γκατζούνας, εκ Μυρσίνης,

ο Κώστας Κίκος, που έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα κι επιστρέφει μετά από δυο χρόνια,

ο Σωτήρης Γαβρίλης, εκ Μυρσίνης 

- Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ψυχογυιός κι ο Διαμαντής Αλεξανδρής έχουν αναλάβει και προπονητές στις Ακαδημίες του συλλόγου.

- Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, που έχει ξεκινήσει από την έναρξη του τρέχοντος μήνα, έχουν δοθεί και κάποια φιλικά ως τώρα. Αρχικά με ήττα 2-0 από την Ολυμπιάδα Γουμέρου (με την ομάδα να στέκεται πάντως καλά, έχοντας τότε μόνο έξι μέρες προπονήσεων απέναντι σε αντίπαλο δυο κατηγορίες παραπάνω και με σαφώς περισσότερη προετοιμασία του), ακoλούθως με νίκη 3-0 επί των Πριγκίπων Λεχαινών (τα γκολ οι, Βαγγέλης Τσότσιος, Γιώργος Μητσόπουλος, Ανδρέας Μούστο), και στο πιο πρόσφατο, την Τετάρτη 18/9, νίκη 5-0 επί του Άρη Δήμητρας (τα γκολ, τρία ο Μ. Καλουτάς κι από ένα οι Κόστα και Μητσόπουλος).

Share