Β' Ηλείας: Τα αποτελέσματα της Τετάρτης, η εικόνα, και τα νέα “επιτεύγματα” της διοργανώτριας

Τετ, 05/15/2019 - 17:42

Με δυο από τα τρία παιχνίδια, αφού το άλλο αναβλήθηκε, συνεχίστηκε την Τετάρτη 15/5 με την 6η αγωνιστική η διαδικασία των Πλέι οφ της Β' Κατηγορίας (από τις 10 συνολικά).

Η ταλαιπωρία των ομάδων της κατηγορίας αυτής συνεχίζεται, ενώ απομένουν κι άλλοι άσκοποι αγώνες, με άλλες τρεις καθημερινές-Τετάρτες, και με ολοκλήρωση στις 8 Ιουνίου!

Αφού η ΕΠΣΗ συνεχίζει πεισματικά απλά να “γεμίζει τον τόπο” με πλήθος άσκοπων κι ανούσιων αγώνων, εξαντλώντας τα σωματεία και τους αθλούμενους, και πέραν τούτου...ουδέν!

Οι περισσότερες ομάδες ξέμειναν ήδη από παίκτες. Από την προηγούμενη ήδη αγωνιστική κάποιες κατεβαίνουν με απουσίες αλλά και με μόνο έντεκα διαθέσιμους! Άνοιξαν κι οι εποχιακές δουλειές και όλοι τρέχουν, γεμίζουν και με κίτρινες κάρτες, κ.τ.λ.

Ας έκαναν Πλέι οφ με 4 (κι όχι 6 ομάδες) ομάδες, ώστε να βγει ο πρωταθλητής, ο δευτεραθλητής και ο τριταθλητής, μέσα από τη συμμετοχή των δυο πρώτων κάθε ομίλου. Κι ας μην έβαζαν μέσα άσκοπα και τους τρίτους, οι οποίοι άλλωστε ξεκινούν χωρίς βαθμό. 

* Στο μεταξύ, νέο κρούσμα κακού προγραμματισμού κι ...ανακατώματος, δημιούργηκε την Τετάρτη όταν μόλις αργά το μεσημέρι της ημέρας από την ΕΠΣΗ δόθηκε αναβολή στο ματς Πρόοδος Σαλμ. - Φίλιππος Ανδρ., λόγω, λέει, της κατάστασης με κάποιους σεισμούς που κάνει τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων (Ανδραβίδας, Κυλλήνης, κ.τ.λ.).

Την ίδια (καθυστερημένη) ώρα που η γηπεδούχος ομάδα της Σαλμώνης είχε ήδη προβεί σε ενέργειες αλλά κι έξοδα για να φέρει από τη Ζάκυνθο παίκτες της που πλέον εργάζονται εκεί, ώστε να αγωνίζονταν στο μας! 

Να ...χαίρονται και τα Πλέι οφ της Β' Κατηγορίας, εκεί στην ΕΠΣΗ, μέσα στο μεγάλο ...έργο τους! 

Β' ΗΛΕΙΑΣ

αγωνιστική Πλέι οφ ανόδου 

Τετάρτη

Ατρόμητος Βαρβ. - Μυρσιναικός 3-1

Διγενής Χαρ. - Ολ. Μυρτιάς 4-3

Πρόοδος Σαλμ. - Φίλιππος Ανδρ. Αναβλήθηκε (θα οριστεί σε νέα ημερομηνία) 

Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Ατρόμητος Βαρβάσ.   17   12-10

Ολυμπ. Μυρτιάς    17    11-11

Φίλιππος Ανδραβ.   11    6-4

Πρόοδος Σαλμ.    10    10-7

Μυρσιναικός    7    7-12

Διγενής Χαρ.    6    13-15

* Έναν αγώνα λιγότερο, Πρόοδος Σαλμ. - Φίλιππος Ανδρ.

* Ξεκίνησαν με βαθμολογία: Ατρόμητος Βαρβ. 7, Ολ. Μυρτιάς 7, Πρόοδος Σαλμ. 3, Φίλιππος Ανδρ. 3, Διγενής Χαρ. 0, Μυρσιναικός 0.

* Από τα Πλέι οφ θα ανέβουν μόνο η πρώτη και η δεύτερη ομάδα, εφόσον υποβιβάζεται και η Νίκη Τραγανού (αν δεν υποβιβαστεί για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα ανέβει άλλη μια από τα Πλέι οφ) 

Η επόμενη 7η αγωνιστική Πλέι οφ

Κυριακή 19/5 – 5.30 

Μυρσιναικός - Διγενής Χαρ.

Ολυμπ. Μυρτιάς - Πρόοδος Σαλμ.

Φίλιππος Ανδρ. - Ατρόμητος Βαρβ.

Share