Βόλεϊ - Κόροιβος: Ήττα υποβιβασμού (κι ελπίδα μόνο σε ...θαύμα)

Σάβ, 03/23/2019 - 21:49

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου στο πιο κρίσιμο ματς των Πλέι άουτ παραμονής γνώρισε οδυνηρή ήττα το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Ρέντη, με αντίπαλο την Α.Ε. Αρμενίων με 3-0 σετ για την 4η αγωνιστική της διαδικασίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, που σε αυτή τη χρονική συγκυρία αντιμετωπίζει και συνεχή αγωνιστικά προβλήματα (στο ματς αυτό ήταν απόντες ο βασικός κεντρικός Παν. Σωτηρόπουλος κι ο στρατευμένος Διον. Μαυροειδής), ήθελε μόνο νίκη αλλά δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά. Πάλεψε πολύ το δραματικό 1ο σετ, που έχασε στις λεπτομέρειες και έχασε εύκολα τα άλλα δύο: 31-29, 25-18, 25-20.

Για την ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου απομένει πλέον μόνο ένας αγώνας στα πλέι-άουτ, αυτός με την Ε.Α.Πατρών στην Αμαλιάδα και θέλει νίκη με τρίποντο αλλά επίσης και την τελευταία αγωνιστική που έχει ρεπό, θα πρέπει η πατρινή ομάδα να ηττηθεί στην Πάτρα από την Α.Ε. Αρμενίων, που όμως θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά (εξασφάλισε πλέον την παραμονή).

Το σενάριο αυτό, μόνο, οδηγεί στη 2η θέση των πλέι άουτ, δηλαδή σε μπαράζ παραμονής με τον 2ο των πλέι-άουτ του 1ου Υποομίλου. Είναι όμως πολύ δύσκολο να γίνει πράξη, κι ο Κόροιβος έτσι πάει οριστικά για τρίτος της βαθμολογίας των πλέι-άουτ και θα υποβιβαστεί στη Β' Εθνική... 

Αν κι ο Κόροιβος ήταν αυτός που ξεκίνησε τα πλέι-άουτ με 4 βαθμούς, η Ε.Α.Π. με 3 και η Α.Ε. Αρμενίων με 2.

Ενώ τώρα η βαθμολογία διαμορφώθηκε (μετά από 4 αγωνιστικές):

ΑΕ Αρμενίων 3 αγ. 9-3 σετ 10 βαθ.

ΕΑΠ 2 αγ. 5-5 σετ 6 βαθ.

Κόροιβος 3 αγ. 3-9 σετ 5 βαθ. 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα 

5η αγωνιστική – 30 Μαρτίου

Κόροιβος – Ε.Α. Πατρών

Ρεπό: Α.Ε. Αρμενίων 

6η αγωνιστική – 6 Απριλίου

Ε.Α. Πατρών – Α.Ε. Αρμενίων

Ρεπό: Κόροιβος

Share