"Βουνά" πάλι τα σκουπίδια στον Πύργο και τα Χωριά του Δήμου! - Με ένα απορριμματοφόρο γίνεται η αποκομιδή όλου του Δήμου!!!

Τρί, 03/19/2019 - 07:20

"Βουνά" σχηματίζουν πάλι τα σκουπίδια στον Πύργο και τα Χωριά του Δήμου. Μέχρι και η είσοδος του Δικαστικού Μεγάρου έχει γίνει σκουπιδότοπος!

Βασική αιτία η έλλειψη ...απορριμματοφόρων. Χαρακτηριστικό είναι ότι με ένα απορριμματοφόρο γίνεται ξανά εδώ και αρκετές μέρες η αποκομιδή όλου του Δήμου!

'Οσο και να προσπαθούν οι αρμόδιοι της καθαριότητας στον Δήμο δεν έχουν αποτέλεσμα. Με κουτάλι δεν αδειάζεις την θάλασσα...

Το τριήμερο των Απόκρεων και της Καθαράς Δευτέρας επιδεινώθηκε η κατάσταση...

Έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι ο Δήμος πρέπει να έχει Πρόγραμμα και Συνέχεια της μίας Δημοτικής Αρχής με την επόμενη.

Σίγουρα την μεγάλη ευθύνη για την όλη κατάσταση την φέρει η παρούσα Δημοτική Αρχή, γιατί δεν Προγραμμάτισε σωστά και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε...

Και σίγουρα ευθύνεται κι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που λαμβάνει σχετικές αποφάσεις για όλα τα ζητήματα και προφανώς για αγορά νέων απορριμματοφόρων.

Και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν άφησε παρακαταθήκη σημαντικό αριθμό καινούργιων απορριμματοφόρων.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο παλιός εφιάλτης της πόλης ξαναζεί.

Ο Δήμος Πύργου έχει Δημοτικό Συμβούλιο και πρέπει να λύσει το θέμα. Εδώ και Τώρα. 'Οχι με απλές αντιπολιτευτικές κορώνες, που δεν "πουλάνε" πλέον στους Δημότες αλλά με αποφάσεις λύσης του προβλήματος.

 

 

Share