Ξανά "σουρωτήρι" η προκήρυξη της ΕΠΣΗ! - Πόσοι τελικά ανεβαίνουν από Α2 και Β' (;;;)

Πέμ, 04/11/2019 - 01:23

Τα ίδια και τα ίδια. Λάθη, λάθη, μισές δουλειές, προχειροδουλειές, λάθη, λάθη...

ΕΠΣ Ηλείας, Προκήρυξη των ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-19. "ΑΡΘΡΟ 11: «ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ»

(διαβάζει κανείς)

"Προβιβάζονται από την Α2 κατηγορία στην Α1 το ελάχιστο δύο (2) και το ανώτερο τρία (3) σωματεία. Αναλυτικά: 1. Εάν υποβιβαστούν τέσσερα (4) ή πέντε (5) σωματεία από την Α1 προβιβάζονται τρία (3) σωματεία. 2. Εάν υποβιβαστούν έξι (6) ή επτά (7) σωματεία από την Α1 προβιβάζονται δύο (2) σωματεία"...

- Ναι;;; Έτσι είναι;

Ή μήπως: 16 που είναι φέτος, μείον 5 που πέφτουν γίνονται 11, μείον 1 η πρωταθλήτρια γίνονται 10, συν 2 που έρχονται από Γ' Εθνική (αν πέσει κι η Νίκη μετά τον Αστέρα) γίνονται 12, συν μόνο 2 τότε από την Α2 για να είναι 14 τη νέα σεζόν;;;

Γιατί δεν γράφονται στην προκήρυξη, σωστά, ολοκληρωμένα, σε κανονικά κι απλά ελληνικά, με πλήρη παραδείγματα για κάθε περίπτωση και ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ;;; Αφού αν πέσουν πέντε, δεν ανεβαίνουν σε κάθε περίπτωση τρεις, όπως λέει η προκήρυξη, αλλά ...έλα που βγαίνει για ΔΥΟ.

* Δηλαδή, πλην του Ηλειακού Βαρθολομιού που ανέβηκε απευθείας, σε υποβιβασμό Νίκης Τραγανού θα ανέβει και ΜΙΑ ακόμα (μόνο) από τα πλέι οφ!!!

Κι αντίστοιχα από τη Β' στην Α2 τότε θα ανέβουν μόνο ΔΥΟ (οι αντίστοιχες πρώτες των πλέι οφ). Τουλάχιστον εκεί οι υπόλοιπες θα περιμένουν μήπως δεν κατέβει κάποια που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής (π.χ., Μαγούλα, Πηνεία, που είναι ακόμα σαφώς αβέβαιες, κ.τ.λ.).

Share