Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ηρακλή Πύργου

Παρ, 09/06/2019 - 12:06
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Πύργου είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό σωματείο Καλαθοσφαίρισης στην πόλη του Πύργου με επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, με έμφαση στην ανάδειξη του ταλέντου των νέων αθλητών της περιοχής και την παροχή ευκαιριών σε όλους για αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. 
 
Πραγματικό φυτώριο ταλαντούχων παιχτών με γνωστότερο τον διεθνή Παναγιώτη Βασιλόπουλο, αλλά και πολλούς άλλους καλαθοσφαιριστές (όπως ο διεθνής με την Εφήβων Τάταρης, ο Συνετός, ο Διαμαντόπουλος, ο Σαλάι κ.λπ.) που διακρίνονται τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
 
Στην ακαδημία μπάσκετ του Ηρακλή πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες, όπως η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία και η ομαδικότητα. 
 
Να μαθαίνουν να συναγωνίζονται σε υγιείς συνθήκες και να αποκτούν εφόδια, όχι μόνο στην πορεία τους στο μπάσκετ, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους. 
 
Με σωστή αξιοποίηση του ταλέντου και την προετοιμασία τους για τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.
 
Για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 τα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ Πύργου συμμετέχουν:
 
• στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας Ανδρών ΕΣΚΑ-Η
• στο πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Εφήβων ΕΣΚΑ-Η
• στο πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Παίδων ΕΣΚΑ-Η
• στο τουρνουά Παμπαίδων ΕΣΚΑ-Η
• στο τουρνουά Μίνι ΕΣΚΑ-Η
 
Το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας στελεχώνεται από Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. 
 
Προπονητής στα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων της ομάδας μας θα είναι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σταύρος Γρηγοριάδης, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο της περσινής σεζόν.
 
Την εκπαίδευση-εκγύμναση των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων της Ακαδημίας μας (Μίνι / Προμίνι) αναλαμβάνουν για μια ακόμα χρονιά οι πτυχιούχοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Χάρης Λόλας, Φώτης Νικολόπουλος και Διονύσης Ζάγκλης.
 
Για παιδιά από 5 ετών και άνω.
 
ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.
 
Οι εγγραφές στην ακαδημία ξεκίνησαν! 
 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977794924 (Φώτης Νικολόπουλος), 6972815140 (Χάρης Λόλας), 6974331572 (Διονύσης Ζάγκλης), 6972148776 (Σταύρος Γρηγοριάδης)
Share