Υποψήφιοι με την παράταξη "Ήλιδα-Νέα μέρα" του Χρ.Χριστοδουλόπουλου

Τρί, 03/26/2019 - 11:51

Την υποψηφιότητα του δημοτικού υπαλλήλου κ. Ανδρέα Κηπουρού με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Κηπουρός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ως δημοτικός υπάλληλος σε όμορο δήμο γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προσπαθώ να συμβάλλω στην επίλυσή τους και στην ανακούφιση των δημοτών.

Τα τελευταία χρόνια που ζω με την οικογένειά μου στην Αμαλιάδα, με έχει εντυπωσιάσει θετικά η λειτουργία της Δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Είναι κοντά στους δημότες και βρίσκεται καθημερινά στην πόλη. Μπορεί ο καθένας να συνομιλήσει μαζί του, να τον δει από κοντά, να του εκφράσει τους προβληματισμούς του.

Αυτό μου δείχνει έναν δήμαρχο κοντά στον δημότη, που εργάζεται για το καλό του δημότη.

Για το λόγο αυτό αποδέχθηκα την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη και τη λειτουργία της πόλης!

Θα είμαι δίπλα του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου».  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ

Ο Ανδρέας Κηπουρός γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Ανδραβίδα, όπου και ολοκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση.

Εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ωστόσο, διαμένει στην πόλη της Αμαλιάδας. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Μπάκουλη, το γένος Ξυλόκοττα, από την Αμαλιάδα.

Είναι πατέρας δύο παιδιών.

 

Την υποψηφιότητα του Τραπεζικού Υπαλλήλου και ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Ήλιδας κ. Χαράλαμπου Ντάναση με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Ντάνασης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα με χαρά και τιμή την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου προκειμένου να συνταχθώ μαζί του και να κατέλθω στον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή την πενταετία προσπάθησα να συμμετέχω στις αποφάσεις που ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό των δημοτών μας, αν και βρισκόμουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Εκτίμησα ιδιαίτερα τη μεθοδικότητα και τη δουλειά της δημοτικής αρχής πάνω σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η βελτίωση των οικονομικών του δήμου μας, που είναι η απαρχή των πάντων για έναν δήμο με μέλλον.

Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει δίπλα στους συμπολίτες μας, στο κέντρο της Αμαλιάδας, στις γειτονιές της πόλης, στα δημοτικά διαμερίσματα και στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας, για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας και τη βελτίωση των υποδομών.

Δίπλα στις επιχειρήσεις του Δήμου μας, στους μικρούς και μεγάλους επαγγελματίες που θα πρέπει έμπρακτα να στηριχθούν.

Σχεδιάζοντας υποδομές και έργα στοχευμένα, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στις τοπικές κοινωνίες για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων τους και την ανάπτυξή τους.

Προχωράμε όλοι μαζί, με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΤΑΝΑΣΗ

Ο Χαράλαμπος Ντάνασης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάβαρι Αμαλιάδας, όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική του εκπαίδευση.

Από μικρός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Ηλείας (Α.Ο. Χαβαρίου, Πηνειακό, Πανηλειακό). Στο πλαίσιο αυτό, διετέλεσε και πρόεδρος του Α.Ο. Χαβαρίου.

Με τα κοινά ασχολήθηκε αρχικά ως πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαλιάδας (2002 – 2006). Το 2006 ασχολήθηκε με τον Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2010, θέση την οποία διατήρησε και το 2014 και κατέχει έως σήμερα.

Είναι υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Παντρεμένος με την Βασιλική Γκρίλλα που εργάζεται στο Γ.Ν. Αμαλιάδας, και έχουν δύο παιδιά τον Νίκο και την Κωνσταντίνα.

Share