Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Λευτέρης Βαρουξής

Τετ, 02/20/2019 - 19:44

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα 15 υποψηφίους της για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Όπως αναφέρει η Πειραιώς «έχουν όλοι τους ξεχωριστή προσωπική διαδρομή, καθώς έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής στον επαγγελματικό τους βίο και στην κοινωνία των πολιτών».

Επέλεξαν να συνταχθούν με τη ΝΔ με κοινό τους στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.

Οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας.

Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί  σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρώτος στη λίστα ανακοινώθηκε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Ηλείας, Λευτέρης Βαρουξής, ο οποίος όπως τονίζει στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, αναγνωρίζει την τιμή και την ευθύνη της υψοψηφιότητας αυτής και δεσμεύεται να αγωνιστεί για τους πολίτες και την Ελλάδα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τον διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της επιλογής του.

Συναισθανόμενος την μεγάλη τιμή και την μεγάλη ευθύνη, δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους πολίτες και την Ελλάδα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών είναι μεγάλο.

Όχι μόνο γιατί η καταδίκη της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής πρέπει να είναι καθολική και καθοριστική. Αλλά και γιατί η Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε, έχει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από τη δύναμη και την ενεργή συμβολή των πολιτών για να μετασχηματιστεί σε μία σφριγηλή κοινωνική, οικονομική και πολιτική Ένωση ανάπτυξης και αλληλεγγύης.

Η Νέα Δημοκρατία, η ευρωπαϊκή παράταξη της λογικής και του αυτονόητου, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει νέα πνοή στον τόπο και να δώσει στους νέους και τις νέες μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν στη ζωή.

Το «κάτι πρέπει να κάνω» είναι πάντα πιο αποτελεσματικό από το «κάτι πρέπει να γίνει». Ελπίζω και προσβλέπω στη στήριξή σας στην προσπάθειά μου αυτή και δεσμεύομαι να τιμήσω την ψήφο σας.

Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε.

 

Share