Πανηλειακός: Μεγάλη σημασία στο τεστ με Παναιτωλικό (Κυριακή, 7.00μμ.) - Έργα στο Στάδιο (;)

Σάβ, 09/15/2012 - 15:43

Το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής (η ώρα έναρξης τελικά ορίστηκε σε 7.00 το απόγευμα) στο Στάδιο Πύργου με τον δυνατό Παναιτωλικό, είναι αυτό που βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο για τον Πανηλειακό. Ενώ σε σχέση με τους όποιους προβληματισμούς για τις καιρικές συνθήκες ή και το ότι διεξάγεται εκεί κι άλλο ματς σήμερα, οι άνθρωποι της ομάδας μας είπαν πάλι ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος για κάτι τέτοιο.

Έτσι κι αλλιώς για το απόγευμα της Κυριακής (όπως και για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας αυτής), δεν δίνει βροχή η πρόβλεψη του καιρού για τον Πύργο.

Ενώ κι αν ακόμα γίνει, και με βροχή, ο αγώνας Σούπερ Καπ Ηλείας μεταξύ του ΠΦΟ Πανόπουλου και της Δόξας Νέας Μανολάδας που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο (19:30), ο Πανηλειακός έχει προγραμματίσει με δικές του ενέργειες, να "πατήσει" το γήπεδο το πρωί της Κυριακής.

Από πλευράς Πανηλειακού, δεν υπολογίζονται για το ματς αυτό οι Καραχάλιος, Ντραγκόλοφ, Σωτηρόπουλος, Βλαχόπουλος, Μπιταξής (μικροπροβλήματα τραυματισμών) ενώ αμφίβολος είναι κι ο Ντάλλας (άρρωστος). Θα είναι πάντως πάλι διαθέσιμος ο Κολοβός (είχε πάθει ένα τράβηγμα με τον ΠΑΟ).

Έργα στο γήπεδο και στο Δημοτικό Στάδιο

Στο μεταξύ, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του Δήμου Πύργου, και κυρίως του αντιπροέδρου Οργανισμού Άθλησης του Δήμου, Γιάννη Αργυρόπουλου, από τη Δευτέρα το Δημοτικό Στάδιο θα κλείσει (σε ότι αφορά τη χρήση του αγωνιστικού χώρου του) και για ένα μήνα περίπου, θα γίνουν κάποια απαραίτητα έργα. Τόσο στο χλοοτάπητα (με επανασπορά σε κάποια σημεία, κ.τ.λ.), όσο και σε άλλους χώρους: όπως τα αποδυτήρια, τις τουαλέτες, κάποιους εξωτερικούς χώρους, κ.τ.λ. Και γενικά έργα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, και για την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους που προσέρχονται στο Στάδιο για να παρακολουθούν τους αγώνες. Θέματα, που αποτελούν συνεχή επιθυμία και του Πανηλειακού, ο οποίος με μεγάλη ικανοποίηση θα δει να γίνονται πράξη οι υποσχέσεις, κι αυτό περιμένει.

Αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό τον προγραμματισμό (την παραπάνω άλλωστε ενημέρωση έχουν και οι άνθρωποι του Πανηλειακού), τότε από Δευτέρα, ο Πανηλειακός μετακομίζει ...πλήρως στη Συντριάδα, για τον επόμενο περίπου ένα μήνα όπως προαναφέραμε, και κάποια προσεχή φιλικά θα δοθούν εκεί (ή και στο γήπεδο Λαμπετίου αν χρειαστεί).

Τα προσεχή φιλικά

Υπενθυμίζεται ότι από, επόμενα φιλικά, είναι προγραμματισμένα: Για αυτή την Τετάρτη 19 του μήνα στον Πύργο με την Α.Ε. Μεσολογγίου, για την άλλη Τετάρτη 26 του μήνα στον Πύργο με την Αχαική, και για το Σάββατο 29 του μήνα στη Νέα Μανολάδα με τη Δόξα.

Στόχος είναι να κλειστεί κι ένα ματς για το επόμενο Σαββατοκύριακο 22/23 του μήνα. Ενώ μετά το τέλος του μήνα, ο Πανηλειακός θα περιμένει να έχουν υπάρξει επίσημα και συγκεκριμένα νεότερα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ενώ για εκείνο το διάστημα ο προγραμματισμός του τεχνικού Στέλιου Γιαννακόπουλου, για περίπου δυο εβδομάδες δεν περιλαμβάνει κάποιο φιλικό ματς, αλλά το βάρος θα δοθεί σε άλλο πρόγραμμα (κυρίως τακτικής).

Το Κύπελλο Ελλάδας

Παράλληλα, πιθανόν τότε να υπάρχει και αγώνας για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ότι αφορά το Κύπελλο, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της ΕΠΟ (που σε αυτό, αυτή είναι η διοργανώτρια) από την περασμένη Τρίτη ως και προχθές Πέμπτη έπρεπε να γίνουν οι αγώνες της Α' φάσης!!! Έχει πάρει σιωπηρή παράταση, ενώ δεν μπορεί να γίνει βέβαια ούτε η κλήρωση, πριν ξεκαθαρίσει ποιές ακριβώς θα είναι οι ομάδες της κατηγορίας (στην Α' φάση, με το υπάρχον πλάνο, παίζουν μεταξύ τους μόνο οι ομάδες Γ' Εθνικής, σε μονά ματς νοκ ? άουτ, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια). Και δεν υπάρχει καμιά άλλη ενημέρωση γι' αυτό!

Share