Κλείνουν «Έθνος» και «Ημερησία»;

Τετ, 06/15/2011 - 07:53

Το κλείσιμο των καθημερινών φύλλων της «Ημερησίας» και του «Έθνους» θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. του ομίλου ο Φώτης Μπόμπολας, όπως δήλωσε ο ίδιος τη Δευτέρα, σε ενημέρωση των εκπροσώπων των εργαζομένων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. του ομίλου αναμένεται να συνεδριάσει εντός της Τρίτης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Φ. Μπόμπολας ανακοίνωσε ότι δρομολογεί την αναστολή έκδοσης της οικονομικής εφημερίδας και διατήρηση μόνο του Σαββατιάτικου φύλλου της «Ημερησίας», αλλά και το κλείσιμο του «Έθνους» (πληροφορίες λένε ότι αναφέρθηκε μόνο στο καθημερινό φύλλο) με στόχο να το ξανανοίξει αργότερα, κατά τα πρότυπά του «Ελεύθερου Τύπου», όπως είπε, κοινώς με σαφώς μειωμένο προσωπικό.

Παράλληλα, ο Φ. Μπόμπολας δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε επινοικίαση της εφημερίδας Goal σε επιχειρηματία, πιθανότατα στον Μ. Ανδρουλιδάκη, ο οποίος εθεάθη στις εγκαταστάσεις του Πήγασου το βράδυ της Παρασκευής. Κατόπιν τούτου, συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις Μπόμπολα.

Στα γραφεία του «Έθνους» επικρατεί αναβρασμός, καθώς πάρα την 48ωρη απεργία που προκηρύχθηκε μετά την απόλυση της εκπροσώπου των εργαζομένων, Πόπης Χριστοδουλίδου και παρά την περιφρούρηση, αρκετοί εργαζόμενοι εισήλθαν στο κτήριο για την έκδοση του φύλλου της «Ημερησίας» και του «Εθνους».

Πηγή:Real.gr

Share