Ένταση υπήρξε σήμερα στην αρχή του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Ο πρόεδρος της μείζονας αντιπολίτευσης Γαβρίλης Λιατσής αναφερόμενος στον Πανηλειακό και στην οικονομική υποστήριξη που πρέπει να έχει ο Δήμος προς την ομάδα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έθεσε στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή του και αποχώρησε (ακολούθως αποχώρησαν και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης).
Ο κ. Γ.Λιατσής αναφέρθηκε και σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικό κανάλι που αναφερόταν για τα προβλήματα της ομάδας του Πανηλειακού και κυρίως σε οικονομικά προβλήματα. Πρότεινε με την συναίνεση όλων των παρατάξεων να υπάρξει οικονομική βοήθεια προς τον Πανηλειακό για τις μετακινήσεις τουλάχιστον της ομάδας στους κρίσιμους αγώνες μπαράζ.
Ο Δήμαρχος Πύργου ανέφερε τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου και οτι έχει πολλά προβλήματα ακόμα και στους Παιδικούς Σταθμούς με πολλά χρέη προς τους προμηθευτές. Κι ότι δε μπορεί να δοθεί αυτή την περίοδο καμιά βοήθεια!