Ενώ το θέμα νέου τεχνικού στον Πανηλειακό παραμένει σε εκκρεμότητα, και με το Θοδωρή Βαγγόπουλο να έχει αυτή τη στιγμή το τεχνικό πρόσταγμα από τον πάγκο (κάτι που θα γίνει και την Κυριακή στην Κόρινθο), είναι αρκετοί ήδη οι παίκτες του Πανηλειακού που εκφράζουν τη γνώμη ότι αυτός θα είναι η καλύτερη λύση για να συνεχίσει στον πάγκο της πυργιώτικης ομάδας, ως το τέλος του πρωταθλήματος!
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που μας έκανε ο ικανός παίκτης της ομάδας, Αλέξανδρος Καραχάλιος:
“Θοδωρής Βαγγόπουλος! Ενας προπονητής που προσωπικά έχω εκπλαγεί που δεν βρίσκεται σε μεγαλη ομαδα της Ελλάδας! Η γνώση του για το ποδόσφαιρο και η πειθαρχία του, μοιάζουν ή και ίσως ειναι καλύτερες κι από τον Κρίς Κόουλμαν, τον Ουαλό προπονητή, με τη μεγάλη καριέρα, που ειχα στη Λάρισα!
Αγαπάει τον Πανηλειακό σαν τη ζωή του και αυτό μας το δείχνει καθε μέρα και με την εξαιρετική δουλειά που μας κανει στην προπόνηση! Εύχομαι να πορευτούμε μαζί ως το τέλος του πρωταθλήματος, και να ειναι αυτός πρώτος προπονητής στην ομαδα!!!”.
Ενώ, όπως προαναφέραμε, ανάλογη γνώμη ήδη διατυπώνουν και αρκετοί άλλοι παίκτες της ομάδας.
* (ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ – ΕΔΩ – http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=16914)