Αρχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Ηλείας. Συγκέντρωση τρακτερ στην Μαραθιά αλλά οχι αποκλεισμός της Ε.Ο

Αρχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες  της Ηλείας.

Σήμερα έχουν δώσει ραντεβού στον κόμβο της Μαραθιάς, στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, κοντά στην Αμαλιάδα.

Διαμαρτύρονται για τα φορολογικά μέτρα που προωθούνται για τους αγρότες απο την Κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού, Ανδρέας Τσουκαλάς, αναφερόμενος στις σημερινές κινητοποιήσεις τόνισε πως “εάν περάσουν τα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες, τότε θα αφανιστούμε. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που προδιαγράφονται για το μέλλον μας”.

Δεν είναι στις προθέσεις μας να προχωρήσουμε σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου και γι αυτό δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα και την ασφάλεια οδηγών και επιβατών”.

Στον κόμβο εκτός από την προγραμματισμένη συγκέντρωση, θα συσκεφθούν και θα αποφασίσουν τη μορφή των περαιτέρω κινήσεών τους, μεταξύ των οποίων θα είναι και η διαμαρτυρία τους στην Αθήνα το συντομότερο.

Επόμενο Άρθρο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.