Ακολουθήστε μας:
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής με δήμαρχο τον Γαβρίλη Λιατσή (Φωτο)- Η ομιλία του νέου δημάρχου

31 Δεκεμβρίου 1969
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής με δήμαρχο τον Γαβρίλη Λιατσή (Φωτο)- Η ομιλία του νέου δημάρχου

Σε μία κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου, έγινε σήμερα το μεσημέρι, στις 13.30 μμ η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής Πύργου, που προέκυψε απο τις εκλογές του Μαίου.

Νέος Δήμαρχος Πύργου ορκίσθηκε ο κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Μαζί του ορκίσθηκε και όλο το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την ορκωμοσία πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κκ Γερμανός.

* Tο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, υπενθυμίζεται, αποτελείται από 20 Δημ. Συμβούλους της παράταξης του νέου Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, από 3 Δημοτικούς Συμβούλους από τις παρατάξεις των Τ. Αντωνακόπουλου, Α. Καράμπελα και Γ. Αργυρόπουλου, 2 της Δωρας Καλάκου, και από 1 της Αναγένεσις και της Λαικής Συσπείρωσης. Αναλυτικά:

Δήμαρχος Πύργου: Γαβρίλης Λιατσής

Από την  παράταξη  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΛΙΑΤΣΗΣ
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ    
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ    
ΣΚΑΡΤΣΙΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ    
ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ    
ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ    
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΛΑΚΗΣ)   
ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    
ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ    
ΖΟΥΜΠΑΚΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ (ΝΑΚΟΣ) ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ    
ΤΣΙΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ    
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ    
ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ    
ΣΕΪΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ    
Από την Εκλογική Περιφέρεια Βώλακος
ΚΟΛΒΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ    
Από την Εκλογική Περιφέρεια Ιάρδανου
ΛΙΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ    
ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΖΩΗ    
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ    
Από την Εκλογική Περιφέρεια Ωλένης
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ

Από τον συνδυασμό  ΑΝΑΣΑ – ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ 
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ    
Από την Εκλογική Περιφέρεια Ωλένης
ΒΑΡΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ

Από τον συνδυασμό  ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ –  ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 
ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  
Από την Εκλογική Περιφέρεια Ωλένης
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Από τον συνδυασμό Όραμα Δημιουργίας – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ    
Από την Εκλογική Περιφέρεια Ωλένης
ΚΟΡΔΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από τον συνδυασμό  Ανοιχτή Συμπολιτεία – ΚΑΛΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΚΑΛΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ    

Από τον συνδυασμό  «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ» στον Δήμο Πύργου  – Μιχαλακόπουλος Χάρης
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

Από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΥΡΓΟΥ – ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Από την Εκλογική Περιφέρεια Πύργου
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η ομιλία του Γαβρίλη Λιατσή

Ο κ. Λιατσής στην ομιλία του ευχαρίστησε αρκετούς ανθρώπους που επιστημονικά τον βοήθησαν να είναι σε θέση να δώσει τη μάχη για το δημαρχιακό θώκο τον περασμένο Μάιο, ενώ συνέχισε λέγοντας τα εξής:

“Όταν την 1η Ιανουαρίου του 1999 ορκίστηκα για πρώτη φορά Δήμαρχος, είχα την ιστορική γνώση της πόλης μας, γιατί αυτό ήταν ουσιώδης προϋπόθεση για την άσκηση των καθηκόντων μου  με ευθύνη , θυσίες, συνέπεια και συνέχεια.
Και βασικά όχι μόνο γνώση, αλλά και συμμόρφωση προς τα διδάγματά της.

Από εκείνη την ημέρα και μετά, όλη μου η δράση και οι σκέψεις είχαν σχέση με το τι θα πει για μένα κάποια μέρα η Ιστορία της πόλης.
ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ

Όλα τα χρόνια της δημοτικής μου θητείας προσπαθούσα πάντα να συνδυάσω το απόλυτο με το σχετικό, τον ρεαλισμό με το όνειρο, το ατομικό αίσθημα με την κοινωνική ευθύνη, το ιδιωτικό με το δημόσιο συμφέρον, την ελευθερία με την κρατική εξουσία, τα προσωπικά αισθήματα με το δημόσιο χρέος, τις βραχυχρόνιες με τις ιστορικές προοπτικές.
Ο Clemenceau (πρωθυπουργός της Γαλλίας 1917-1920) που είχε βαθύτατη συνείδηση, για ότι κινείται μέσα στην ιστορία , όταν ρωτήθηκε γιατί δε γράφει απομνημονεύματα, απάντησε:
«Αν οι άνθρωποι θυμούνται τα έργα μου, περιττεύει η υπόμνησή τους. Αν δεν τα θυμούνται η υπόμνηση είναι ανωφελής». Αυτό ακριβώς είχα στο νου μου  λίγο πριν τις πρόσφατες εκλογές.

Γι’ αυτό δεν αναλώθηκα στην παρουσίαση του τεράστιου έργου της ΑΛΛΑΓΗΣ της περιόδου 1999-2006, που τότε η παράταξή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, που κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής, έχασε τις εκλογές (με τρόπο περίεργο που γρήγορα για ιστορικούς λόγους θα  διερευνήσουμε και θα αποκαλύψουμε) και  η πόλη μας,   που ήταν έτοιμη να πετάξει , έχασε τα φτερά της. Αυτοί που τυχαία συνέπραξαν και τυχαία  κέρδισαν τον Δήμο μας  τότε τον είδαν ως λάφυρο και εμάς ως εχθρούς. ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ με την αγάπη του κόσμου και τη βοήθεια κυρίως του Θεού επανέρχεται στη διοίκηση του Δήμου μας, και πριν λίγο ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ για Τρίτη φορά Δήμαρχος της μεγάλης μας πόλης, του πρώτου Δήμου της Ηλείας .

Δήμαρχος όλων των Δημοτών μας .
Γνωρίζω τις  τεράστιες ευθύνες και το χρέος μου .Γνωρίζω  ότι πρέπει να κάνω μεγάλες θυσίες, ότι  τα βήματά μου πρέπει να είναι σίγουρα και προσεκτικά . Ότι  πρέπει να επιστρατεύσω όλη μου τη δύναμη  τη  γνώση και τη σύνεση  προς την κατεύθυνση της προόδου του Δήμου μας, της μεγάλης μας πόλης που είναι ο Δήμος του Πύργου, ο Δήμος της Ωλένης, ο Δήμος του Ιάρδανου και ο Δήμος του Βώλακα. Περιθώρια  για λάθη  δεν  υπάρχουν. Η συνείδησή μου και ο νόμος θα κατευθύνουν  τα έργα και τις πράξεις μου σε όλο το εύρος  των κοινωνικών και ιστορικών ευθυνών μου. Αυτήν την τραγική συνείδηση ενός σοβαρού Δημάρχου πολύ λίγοι διαχρονικά την εκτιμούν.

ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ.
Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς ρεβανσισμούς και αντιπαραθέσεις θα καταγράψουμε τα όσα έχουν συμβεί και συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας. Για να μάθουμε τι παραλαμβάνουμε και πως πρέπει να εργαστούμε για να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία και να υπερασπιστούμε καλύτερα τα συμφέροντα των δημοτών μας. Θα προστατεύσουμε αποτελεσματικά τους δοκιμαζόμενους υπαλλήλους του Δήμου μας , θα αναδείξουμε τους άξιους και τους εργατικούς, και θα είμαστε ανένδοτοι απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες και τις δράσεις μας   για την ανόρθωση του Δήμου μας. Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας θα υπαγορεύσουν την πρακτική μας  και τη συμπεριφορά μας προς όλους. Δε θα διοικήσουμε  στηριζόμενοι στο παρελθόν, ούτε προτρέχοντας να δούμε το μακρινό μέλλον. Θα διοικήσουμε με τα δεδομένα των ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ και θα ανασύρουμε το Δήμο μας από το βυθό  που βρίσκεται σήμερα στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, για μια αισιόδοξη πορεία προς το μέλλον.

Παραφράζοντας τον εθνικό μας ποιητή ΠΑΛΑΜΑ θα πω: «Ακούστε μας, είμαστε του καιρού μας και όλων των καιρών». Όσα δημιουργήσαμε δε θα τα ξαναφτιάξουμε από την ΑΡΧΗ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Είμαστε τυχεροί όλοι και τυχερότερος ο Δήμος μας , που χρόνια τώρα , έχει ως στήριγμα του στύλο ισχυρό και ακλόνητο :τον σεπτό Ιεράρχη μας κ.κ. Γερμανό.  Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης βρίσκεται κοντά σε κάθε δυσκολία και δίνει λύσεις σε μεγάλα προβλήματα. Στο πλάι του θα εργαστούμε για τους φτωχούς  και δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας , που ο ίδιος καθημερινά ενισχύει  και περιθάλπει. Είναι γνωστό και αποδεκτό ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην οργανωμένη δομή της σύγχρονης κοινωνίας. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του πολίτη, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ καλύτερα τις ανάγκες του, Και έχει μεγαλύτερη ευελιξία στην ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΕΩΝ.

ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ που έχει δημιουργήσει μηχανισμούς και διαδικασίες άμεσης επαφής και χρηματοδότησης των Δήμων για συγκεκριμένους σκοπούς βέβαια
ΜΕ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ
ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αυτά θα μας απασχολήσουν άμεσα. Οι εκλογές του Μαΐου μας έδωσαν το μήνυμα ότι πρέπει ενωμένοι να προσπαθήσουμε, ΟΛΟΙ μαζί να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Ελπίζω γρήγορα να βρούμε λύση και να ομονοήσουμε στη διαχείριση των σκουπιδιών που ταλαιπωρεί το Δήμο μας και έχουν βάλει σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών μας.
Η απελπισία και η απόγνωση που υπάρχει σήμερα, πρέπει να μας κινητοποιήσουν ώστε να πάρουμε γενναίες αποφάσεις για αυτό το θέμα. Την καταιγίδα και το φοβερό άνεμο της καταστροφής εμείς πρέπει να τον κάνουμε ενέργεια και ωφέλεια για την πόλη μας. Από τις πρώτες μέρες της νέας διοίκησης η πόλη μας θα συμπεριλαμβάνεται στις συντεταγμένες πόλεις της χώρας μας που προοδεύουν.

Φιλοδοξία μας είναι να διακριθούμε για τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ όπως η άντληση πόρων από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Η σημερινή  ασυδοσία και οι αυτοσχεδιασμοί στους δημόσιους χώρους, θα πάρουν τέλος.  Έχω σοβαρούς λόγους στη ζωή μου να πιστεύω και δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω, ότι όλα ρυθμίζονται από το Θεό. Αυτός μας τα δίνει και Αυτός μας τα παίρνει όλα. Η αλαζονεία λοιπόν της εξουσίας δε θα επιτρέψω να  κυριαρχήσει σε αυτούς που θα ασκούν διοίκηση δίπλα μου. Όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι θα συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης  κάθε απόφασης.

Αλλά δε θα ξεχάσουμε σε αυτήν μας την πορεία και όλους όσους αγωνίστηκαν μαζί μας. Η διαφάνεια είναι το μεγάλο πρόβλημα  των καιρών που ζούμε και θα την υπηρετήσουμε χωρίς καμία παρέκκλιση. Η αντιπολίτευση έχει δικαίωμα, αλλά θα έχει και τη δυνατότητα να τα γνωρίζει όλα. Η αισθητική μας έχει σχέση με τη λεπτομέρεια και ξέρουμε ότι έτσι θα κάνουμε τη διαφορά. Η  σημερινή αρνητική οικονομική καθαρή θέση του Δήμου μας βάζει μπροστά σε προβλήματα που θεωρούνται από τους ειδικούς άλυτα. Με εφόδιο όμως την πίστη μας ότι πρέπει να πετύχουμε και τη συμπαράσταση όλων των συμπολιτών μας θα παλέψουμε, ώστε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο να μπει ο Δήμος μας σε μεγάλες περιπέτειες απολύσεων  και αδυναμίας εκτέλεσης έργων καθώς και σε αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Αγαπητοί μου Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διαμερισματικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους εσάς που θα είστε αρωγοί στην προσπάθεια της πόλης μας να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να προχωρήσει στο μέλλον σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από αύριο 1η Σεπτεμβρίου 2014 θα έχει Δήμαρχο για πέντε χρόνια με τη δική σας αγάπη και τη δική σας συμπαράσταση”.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Μεγάλη Εβδομάδα. Ιερές Ακολουθίες και Τροπάρια της Μ. Εβδομάδας

Επόμενο Άρθρο

Τι προβλέπει ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Σχετικά Άρθρα

Πύργος: Τραυματισμός μαθητή με σουγιά από άλλο μαθητή στο 3ο Λύκειο!
Τοπικά

Kακόβατος: Αλλοδαπός πήγε να αρπάξει 4χρονο κορίτσι από την μητέρα του-Χτύπησε και συγγενή

12 Ιουλίου 2025
Ο ονειρεμένος δρόμος της Hλείας μέσα στην φύση που μάγεψε τον πλανήτη-
Τοπικά

Ο ονειρεμένος δρόμος της Hλείας μέσα στην φύση που μάγεψε τον πλανήτη-

12 Ιουλίου 2025
Τοπικά

Αυθαίρετα: Εντολή για κατεδαφίσεις σε αιγιαλό & παραλία-Ποιους αφορά η εγκύκλιος

12 Ιουλίου 2025
Αμαλιάδα: Ειδικός πραγματογνώμονας θα επανεξετάσει τα αίτια θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη
Τοπικά

Βάρδα: 57χρονος υπάλληλος του Κ.Υ. νεκρός σε τροχαίο

12 Ιουλίου 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Τοπικό ποδόσφαιρο: Νωρίτερα οι δηλώσεις συμμετοχής στην Α’, αργά και πάλι η έναρξη – Όλες οι ημερομηνίες
Αθλητικά

Τοπικό ποδόσφαιρο: Νωρίτερα οι δηλώσεις συμμετοχής στην Α’, αργά και πάλι η έναρξη – Όλες οι ημερομηνίες

12 Ιουλίου 2025
Το ανέκδοτο της ημέρας : Ο ήρωας
Life Style

Το ανέκδοτο της ημέρας

12 Ιουλίου 2025
Πύργος: Τραυματισμός μαθητή με σουγιά από άλλο μαθητή στο 3ο Λύκειο!
Τοπικά

Kακόβατος: Αλλοδαπός πήγε να αρπάξει 4χρονο κορίτσι από την μητέρα του-Χτύπησε και συγγενή

12 Ιουλίου 2025
Ο ονειρεμένος δρόμος της Hλείας μέσα στην φύση που μάγεψε τον πλανήτη-
Τοπικά

Ο ονειρεμένος δρόμος της Hλείας μέσα στην φύση που μάγεψε τον πλανήτη-

12 Ιουλίου 2025
Επόμενο Άρθρο

Τι προβλέπει ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Χάσαμε το ...δρόμο! Στοπ...

Αρίστευσε και ως πρόσωπο της χρονιάς - Ραφαήλ Παπαδόπουλος.

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookie.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος

Ενεργοποιήστε πρώτα τα απαραίτητα cookie για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!