Εναέριο εστιατόριο για θαρραλέους (ΦΩΤΟ)

Τη δυνατότητα να δειπνήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό -από τα συνηθισμένα- εστιατόριο θα έχουν για δέκα ημέρες οι κάτοικοι του Λονδίνου.

Οπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, από τις 12 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου πέντε βραβευμένοι σεφ του Λονδίνου θα βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο -πλατφόρμα το οποίο θα αιωρείται 100 μέτρα πάνω από τον Τάμεση!

Το εστιατόριο εκτός από τους σεφ που θα παρασκευάζουν τα καλύτερά τους πιάτα και θα τα σερβίρουν σε 22 θαρραλέους πελάτες, θα έχει έναν σομελιέ και μερικά άτομα προσωπικό για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πελατών, θα πρέπει να φτάνουν στο εστιατόριο 45 λεπτά πριν από την… απογείωσή του, καθώς θα γίνεται σχετική ενημέρωση από το προσωπικό. Να σημειωθεί ότι οι πελάτες που θα έχουν το θάρρος να δειπνήσουν στον αέρα, θα είναι δεμένοι στις θέσεις τους με τρεις διαφορετικές ζώνες ασφαλείας, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να πιουν δωρεάν ένα ποτήρι κρασί, όσο είναι ακόμα στο έδαφος, έτσι ώστε να χαλαρώσουν και να απολαύσουν στη συνέχεια το δείπνο τους.

Κάθε… πτήση του εστιατορίου διαρκεί 45 λεπτά και οι υπεύθυνοι αναφέρουν πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ τονίζουν πως σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, οι πτήσεις θα αναβάλλονται. Να σημειωθεί πως το εστιατόριο δεν διαθέτει τουαλέτες.

iefimerida.gr

Επόμενο Άρθρο