Ακολουθήστε μας:
Δευτέρα, Απρίλιος 12, 2021
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result
Home Αθλητικά

Κόροιβος: Ήττα με κακή άμυνα και ξανά χωρίς Χάρις – Δυο σερί εντός μπροστά – Άλλα επίκαιρα νέα

16 Ιανουάριος 2016
Κόροιβος: Ήττα με κακή άμυνα και ξανά χωρίς Χάρις – Δυο σερί εντός μπροστά – Άλλα επίκαιρα νέα
ShareTweetPin

 

Με στόχο να συνεχίσει τη συνολικά εξαιρετική παρουσία που είχε στο πρώτο μισό του φετινού πολύ δύσκολου πρωταθλήματος, η ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, μπήκε πλέον στη μάχη του δευτέρου γύρου της Basket League.

Και συγκεκριμένα με το – επίσης δύσκολο – νέο εκτός έδρας ματς, στα Τρίκαλα, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Όπου σε ένα ματς με μεγάλες ομοιότητες με το αμέσως προηγούμενο (εκτός έδρας ήττα από το Λαύριο) ηττήθηκε στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα με 85-74 σκορ

Με κακό τρίτο δεκάλεπτο, που όπως και στο Λαύριο ουσιαστικά έκρινε το ματς, αλλά και χωρίς συμμετοχή του Ντάρελ Χάρις για μια ακόμα φορά!

 

 

Ο αγώνας

 

 

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο έγινε μεγάλη μάχη, με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ αλλά και να εναλλάσονται στο προβάδισμα.

Το τέλος στο πρώτο δεκάλεπτο, βρήκε τον Κόροιβο μπροστά με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα και συγκεκριμένα με 17-18. Οι γηπεδούχοι είχαν στο διάστημα αυτό 1/8 τρίποντα.

Ίδια η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, επίσης με …μάχη, αλλά και με τα ποσοστά των δύο ομάδων βασικά στα δίποντα να πέφτουν σημαντικά.

Ο Κόροιβος είχε τους Ντέιβις και Χαριτόπουλο να ηγούνται στο σκοράρισμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο από τους 32 πόντους του Κοροίβου, είχε 13 ο Ντέιβις και 12 ο Χαριτόπουλος. Με μόνο άλλους δυο παίκτες να έχουν σκοράρει ως τότε, ο Χάρντιγκ Νάνα 5 και ο Σλαφτσάκης 2.

Και μάλιστα ο Ντέιβις πέτυχε τους 10 πρώτους πόντους του Κοροίβου (ενδεικτικό σκορ 5-10 στο 4’38”), κι ακολούθως ανέλαβε τη …σκυτάλη ο Χαριτόπουλος, με τη μικρή επικουρία και των δυο προαναφερόμενων, συν άλλο ένα τρίποντο του Αμερικανού παίκτη (στο 18′).

 

Τελικά μετά απο συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, το ημίχρονο έκλεισε με 33-32 υπέρ των γηπεδούχων.

 

Στατιστικά και πόντοι α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

 

ΤΡΙΚΑΛΑ (11/21 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 5/8 βολές, 19 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 7 λάθη, 4 κλεψίματα): Καντούγκαν, Τσιάρας 4  (1), Κόντζερ 11, Βίλαλμσον 4, Τιγκ 2, Καραθανάσης, ΚΑλλές, Ρόμπινσον Καλογιαννίδης 2, Μπράουν 6 (1), Βαρυτιμιάδης.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (6/16 δίποντα, 5/13 τρίποντα, 5/6 βολές, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 7 λάθη, 3 κλεψίματα): Ντέιβις 13 (3τρ., 6ρ.), Πουλιανίτης, Γεωργάκης, Βασιλόπουλος, Κάουνσιλ, Χριστοδούλου, Νάνα 5 (4ρ.), Χαριτόπουλος 12 (2), Τρότερ, Σλαφτσάκης 2, ενώ ήταν δηλωμένος στη 12άδα αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Ντάρελ Χάρις.

 

 

* * * Στο δεύτερο μέρος, μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι και πήραν προβαδίσματα πέντε κι έξι πόντων (38-32 με μικρό σερί 5-0 στο ξεκίνημα, και 40-35 στη συνέχεια). Κι ενώ ο Κόροιβος μείωσε σε 40-38, τα Τρίκαλα έκαναν νέο σερί με 7-0 αυτή τη φορά και ξέφυγαν με 47-38. Για πρώτη φορά δηλαδή με διαφορά εννιά πόντων.

Που μάλιστα, συνεχίζοντας έτσι, την έφτασαν και σε 12 πόντους, με 51-39 (3’33” πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Εκεί προσπάθησε ο Κόροιβος, πίεσε αμυντικά και βρίσκοντας κάποιες επιθετικές λύσεις μείωσε σε 53-47 στο 1’14” πριν το τέλος δεκαλέπτου, αλλά εκεί δέχτηκε τρίποντο για το 56-47.

Για να κλείσει τελικά το τρίτο δεκάλεπτο με 58-47 από ένα ακόμα καλάθι των γηπεδούχων και τον Κόροιβο με 11 πόντους πίσω.

 

Επιμέρους σκορ δεκαλέπτου ήταν 25-15 και βέβαια πολύ κακό για τον Κόροιβο, ιδίως αμυντικά με τόσους πόντους που δέχτηκε!

Διάστημα και εξέλιξη παρόμοια με το αμέσως προηγούμενο εκτός έρδρας ματς στο Λαύριο!

 

 

– Η διαφορά συνέχισε να παραμένει διψήφια και στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου (φτάνοντας και στο +14, 68-54).

Κατέβηκε στους 6 στα περίπου εξίμιση λεπτά πριν τη λήξη αφού ο Κόροιβος αντεπιτέθηκε και με σερί 0-8 μείωσε σε 68-62. Και παρότι οι γηπεδούχοι έφτασαν πάλι στους 10 (74-64), ο Κόροιβος συνεχίζοντας να παλεύει μείωσε στους 5 πόντους με 74-69 στα 3’15” πριν τη λήξη.

Με τους Ντέιβις και Χαριτόπουλο να συνεχίζουν να είναι “πρώτα βιολιά” στο σκοράρισμα.

* Ακολούθησαν κάποιες άστοχες επιθέσεις και για τις δυο ομάδες. Τελικά στο 2’25” πριν τη λήξη με μια εύστοχη βολή (στις δυο) ο Κάουνσιλ μείωσε στους 4 (74-70), για να ακολουθήσει από μια χαμένη επίθεση των ομάδων, και στο 1’35” να κάνουν οι γηπεδούχοι το 76-70.

Ούτε το 76-72 στη συνέχεια με δυο βολές του Ντέιβις που έφτασε έτσι τους 30 πόντους “πρόσφερε” κάτι περισσότερο, αφού οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με τρίποντο για το 79-72 (στα 59 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη).

Κι ακολούθως, παραδομένος πλέον ο Κόροιβος βρέθηκε με τελικό σκορ ήττας το 85-74

 

 

ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Κάντουγκαν 10(2), Τσιλούλης, Καραθανάσης, Τσιάρας 6(1), Κόνγκερ 23(7/10β., 8/11διπ., 0/3τρ., 7ριμπ.),  Βίλιαμσον 7(1), Καλλές 2, Ρόμπινσον 11(0/1β., 4/7διπ., 1/5τρ.), Καλογιαννίδης 2, Τιγκ 9, Μπράουν 15(2/3β., 5/10διπ., 1/1τρ., 7ριμπ.), Βαρυτιμιάδης.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Μαρκόπουλος): Ντέιβις 30(4/4β., 7/11διπ., 4/10τρ., 10 ριμπ.), Πουλιανίτης, Χριστοδούλου, Χάρντινγκ 12 (8/10β., 2/4διπ., 0/3τρ., 9ριμπ.), Χαριτόπουλος 20 (6/6β., 4/6διπ., 2/4τρ.), Τρότερ 4, Γεωργάκης, Σλαφτσάκης 2, Βασιλόπουλος 1, Κάουνσιλ 5. Χωρίς συμμετοχή, Χάρις, Συνετός.

 

 

 

Τα υπόλοιπα ματς για την τρέχουσα 14η αγωνιστική

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 79-75

Απόλλων Π. – Ρέθυμνο 75-57

Αρκαδικός – Κηφισιά 64-78

Λαύριο – Καβάλα 99 – 63 (ημίχρονο 42-38, με τους φιλοξενούμενους να καταρρέουν στην επανάληψη και ουσιαστικά να χάνουν από τώρα κάθε ελπίδα διεκδίκησης της παραμονής)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

16.30 Παναθηναϊκός – Άρης

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

16.00 Κολοσσός – Ολυμπιακός

 

 

Και τα 27,5 δευτερόλεπτα του Κηφισιά – Λαύριο τη Δευτέρα

 

 

* * * Επίσης για τη Δευτέρα σε ότι αφορά τον περιβόητο αγώνα που εκκρεμεί, Κηφισιά – Λαύριο, σε εφαρμογή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ καλούνται οι δυο ομάδες να παίξουν τα τελευταία 27,5 δευτερόλεπτα του ματς! Και ξεκινώντας με το σκορ στο 81-78 υπέρ των γηπεδούχων!!! Με τη μπάλα να επαναφέρεται από το Λαύριο για επίθεση του.

Και με δικαίωμα συμμετοχής μόνο παικτών που βρίσκονταν στο Φύλλο Αγώνα της αρχικής αναμέτρησης!

Για την Κηφισιά που από τότε έχει κάνει πολλές αλλαγές, οι διαθέσιμοι παίκτες είναι μόλις έξι!

Η πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία, έχει οριστεί για τις 6.00 το απόγευμα.

– Αρχικά, στο ματς αυτό που διεξήχθη την 3η αγωνιστική της Basket League, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 81-82

– Να σημειωθεί κι ότι, η ΚΑΕ Λαύριο απέσυρε τελικά την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια, αφού η κίνηση αυτή βάση των διατάξεων δεν επιτρέπεται και μάλιστα προβλέπει μηδενισμό και αφαίρεση δύο βαθμών αν επέμενε! Ενώ ήδη η Κηφισιά είχε ζητήσει την ενεργοποίηση της ποινής…

Πάντως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης ανέφερε πως:

“Το ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του μπάσκετ αντιμετωπίζουν όλη αυτή την ιστορία ως …φαρσοκωμωδία, μας δικαιώνει. Η απόλυτη δικαίωση μας όμως θα είναι όταν η νίκη μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επικυρωθεί!”

Ενώ επεσήμανε ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα ένδικα μέσα!

Αναφέροντας επ’ αυτού: “Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τη Δευτέρα, κάποιοι να μην ξεχνούν ότι στις 28 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί στην ολομέλεια του ΑΣΕΑΔ η αίτηση ανάκλησης – ακύρωσης της απόφασης που οδηγεί σε αυτή την παρωδία. Να είναι σίγουροι ότι το Λαύριο δεν παρατάει ποτέ τα όπλα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τον ιδρώτα των παικτών μας. Κι αυτό είναι δέσμευση”.

* Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχουμε αναφέρει από προηγούμενο ρεπορτάζ, η Κηφισιά έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και για τον αγώνα με τον Κόροιβο (60-61)

 

 

Η συνέχεια του Κοροίβου

 

 

Ο Κόροιβος πλέον επιστρέφει στην Αμαλιάδα, έχοντας προσεχώς δυο σερί ματς εντός έδρας.

Ματς στα οποία θέλει ισάριθμες νίκες για να “κλειδώσει” ουσιαστικά από τώρα την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Και να έχει έτσι πετύχει τον πρωταρχικό και πολύ μεγάλο στόχο!

 

Για την επόμενη λοιπόν 15η αγωνιστική, το ματς (και Πελοποννησιακό ντέρμπι) Κόροιβος – Απόλλων Πατρών θα γίνει το προσεχές Σάββατο 23 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης τις 5.00.

 

* Ενώ στη συνέχεια, για την 16η αγωνιστική, το ματς Κόροιβος – Καβάλα θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 5.00.

 

 

 

Προπώληση εισιτηρίων

 

 

 

Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων και για τους δυο επόμενους αγώνες στο Δ.Κ.Γ. Αμαλιάδας.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Ενώ όπως πάντα, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια των 5 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, κι ακόμα, ανέργους και πολύτεκνους (στην κερκίδα Β).

 

* Για την αποφυγή αναμονής στα εκδοτήρια του γηπέδου, προτείνεται η έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίου απο τα γραφεία της ομάδας στην οδό Καποδιστρίου 9 στον πρώτο όροφο, πλατ. Αγίου Αθανασίου.

– Ή ακόμα πιο γρήγορα, μέσω της VIVA: Αφού επίσης, όπως έχει καθιερωθεί, οι φίλαθλοι μπορούν να αποκτήσουν και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-koroivos-eisitiria-agonon-15-16/ και μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο και να εκτυπώσουν το voucher αγοράς, το οποίο θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας την ημέρα του αγώνα.

 

 

ShareTweetPin
Προηγούμενο Άρθρο

ΔΕΙΤΕ την φωτογραφία του Ρέμου που προκάλεσε αντιδράσεις!

Επόμενο Άρθρο

Γυναίκες Πανηλειακού: Αναβολή στο ματς με Μεσολόγγι λόγω ακαταλληλότητας του γηπ. Βουνάργου

Σχετικά Άρθρα

Εμβόλιο κατά της COVID-19 και για ζώα!
Κόσμος

Εμβόλιο κατά της COVID-19 και για ζώα!

11 Απρίλιος 2021
Κατερίνα Καινούργιου – Τα επιθετικά σχόλια από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η απάντησή της: “Θλίβομαι και λυπάμαι”
Life Style

Κατερίνα Καινούργιου – Τα επιθετικά σχόλια από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η απάντησή της: “Θλίβομαι και λυπάμαι”

11 Απρίλιος 2021
Πρίγκιπας Φίλιππος: Το «αντίο» της Ελισάβετ – 99 φορές ήχησαν οι καμπάνες στο Ουεστμίνστερ
Κόσμος

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το «αντίο» της Ελισάβετ – 99 φορές ήχησαν οι καμπάνες στο Ουεστμίνστερ

11 Απρίλιος 2021
Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της
Ελλάδα

Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της

11 Απρίλιος 2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το «αντίο» της Ελισάβετ – 99 φορές ήχησαν οι καμπάνες στο Ουεστμίνστερ
Κόσμος

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το «αντίο» της Ελισάβετ – 99 φορές ήχησαν οι καμπάνες στο Ουεστμίνστερ

11 Απρίλιος 2021
Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της
Ελλάδα

Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της

11 Απρίλιος 2021
Ανοίγουν τα λύκεια τη Δευτέρα: 408 θετικοί μαθητές και εκπαιδευτικοί σε self test από το πρωί της Κυριακής
Εκπαίδευση

Ανοίγουν τα λύκεια τη Δευτέρα: 408 θετικοί μαθητές και εκπαιδευτικοί σε self test από το πρωί της Κυριακής

12 Απρίλιος 2021
ΔΕΥΑ Πύργου: Θέσπιση ειδικού τιμολογίου για ΑμεΑ και Πολύτεκνους  
Τοπικά

ΔΕΥΑ Πύργου: Θέσπιση ειδικού τιμολογίου για ΑμεΑ και Πολύτεκνους  

11 Απρίλιος 2021
Επόμενο Άρθρο
Γυναίκες Πανηλειακού: Αναβολή στο ματς με Μεσολόγγι λόγω ακαταλληλότητας του γηπ. Βουνάργου

Γυναίκες Πανηλειακού: Αναβολή στο ματς με Μεσολόγγι λόγω ακαταλληλότητας του γηπ. Βουνάργου

Αποτελέσματα – Βαθμολογίες – Επόμενη αγωνιστική, Α1,Α2, Β’,Γ’ Κατηγορίας

Αποτελέσματα – Βαθμολογίες – Επόμενη αγωνιστική, Α1,Α2, Β',Γ' Κατηγορίας

Βόλεϊ Κόροιβος: Ήττα στην έναρξη του σερί εκτός έδρας αγώνων – Παραίτηση από το Κύπελλο

Βόλεϊ Κόροιβος: Ήττα στην έναρξη του σερί εκτός έδρας αγώνων - Παραίτηση από το Κύπελλο

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Να μην ξαναεμφανιστεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

Ηλεία Οικονομία
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookie.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

Cookie Διάρκεια Χρήση
_ga 2 Έτη Αναγνώριση χρηστών
_gid 24 Ώρες Αναγνώριση χρηστών
_gat 1 Λεπτό Ρύθμιση ρυθμού αιτήματος

Ενεργοποιήστε πρώτα τα απαραίτητα cookie για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!