Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον κόμβο της Κουρούτας με σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας.
Ι.Χ. μάρκας Fiat κινούμενο απο Πύργο προς Πάτρα συγκρούστηκε με δύναμη πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. Volkswagen που εκινείτο απο Κουρούτα προς Αμαλιάδα. Απο την δυνατή σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός του Fiat ενώ η ηλικιωμένη συνοδηγός του Volkswagen τραυματίστηκε σοβαρά, όπως και ο οδηγός αλλά με πιο ελαφρά τραύματα.
Άμεσα ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ άνδρες της τροχαίας διερευνούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.
Νεότερα:
Δυστυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της λίγες ώρες μετά την δυνατή σύγκρουση. Η 69χρονη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα της καθώς η σύγκρουση πραγματοποιήθηκε στην πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν η άτυχη γυναίκα.