Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης επισκέφτηκε τους κατοίκους του Λάλα και του οροπεδίου της Φολόης

Δευ, 01/12/2015 - 09:28

Κτηνοτροφία και αγροτιά σε βασική τροχιά ανάκαμψης!

Μήν αφήσετε τους κόπους και τις θυσίες σας να πάνε χαμένοι….ο δρόμος της ανασυγκρότησης δεν αργεί…

κτηνοτροφία δεν μπορεί παρά να αποτελεί μία από τις κεντρικές προτεραιότητες των αναπτυξιακών ή άλλων προγραμμάτων που στοχεύουν να βοηθήσουν στις ορεινές περιοχές.

Και όταν μιλάμε για στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, δεν μπορούμε να μην εντάσσουμε την κτηνοτροφία που είναι αναπόσπαστο και ίσως δυναμικό κομμάτι της.

Η πιο πάνω αναφορά έγινε από τον α. γραμματέα αγροτικού της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή Ηλείας Θόδωρο Βλαγκούλη στην μεγάλη χθεσινή του περιοδεία στο Λάλα και σε άλλες δημοτικές κοινότητες του Οροπεδίου Φολόης.

Εκεί δηλαδή που οι περισσότεροι εκ των κατοίκων ασχολούνται με την κτηνοτροφία και την αγροτική παραγωγή  και αντλούν έτσι το εισόδημά τους. Ένα εισόδημα, που όπως και τα υπόλοιπα στον αγροτικό τομέα θα πρέπει να στηριχθεί τα μέγιστα με τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης της χώρας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του σε αυτές τις περιοχές ο κ. Βλαγκούλης ενημερώθηκε για τα τελευταία προβλήματα που έχουν προκύψει  και αναφέρθηκε από την πλευρά του σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική αγροτική οικονομία.

Ο ίδιος έκανε λόγο για πολύπλευρα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τέτοιες περιοχές και τα οποία δεν αφορούν μόνο στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα αλλά και με τις υποδομές και τις συνθήκες που επικρατούν δυσκολεύοντας σε πολλές περιπτώσεις τη ζωή τους.

Εξήγησε ωστόσο στους κατοίκους που συνάντησε ότι μετά  τις δικές τους θυσίες  και την υπομονή που έδειξαν ανοίγει πλέον ο δρόμος της ανασυγκρότησης και της ουσιαστικής βελτίωσης σε αρκετά θέματα της οικονομίας και της κοινωνικής πολιτικής, γι αυτό και τους κάλεσε να διαφυλάξουν και τώρα στις εκλογές την ωριμότητα και τον υψηλό βαθμό ευθύνης  για να μην πάει χαμένο ότι θυσίασαν μέχρι τώρα..

Δήλωσε τέλος ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και σήμερα θα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά τους να δίνει με τα δικά του χαρακτηριστικά τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων και να αποτελεί μια δυναμική φωνή για τους συμπατριώτες του που θα μάχεται με πείσμα και θα διεκδικεί….

Share