Στον Πανηλειακό όλα πλέον κινούνται στους ρυθμούς έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα στο Στάδιο Πύργου.
Η αυριανή «πρώτη» επίσημη του Πανηλειακού είναι ανοικτή στους φιλάθλους, που φέτος θέλουν να δουν – και με τη δική τους αναγκαία στήριξη βέβαια – την ιστορική ομάδα της Ηλείας να παρουσιάζεται ακόμα πιο ισχυρή στο νέο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο νέος διοικητικός επικεφαλής του πυργιώτικου συλλόγου Κώστας Ντάβαρης, ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου, τα υπόλοιπα στελέχη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού καλούν όλους τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη, στις 7.00 το απόγευμα, να παρευρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
*** Κάλεσμα απευθύνουν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας: “‘Ολοι την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου! Πρέπει να δώσουμε το παρών και να ενισχύσουμε τη μεγάλη ομάδα του Νομού μας, τον Πανηλειακό μας! Μας χρειάζεται δίπλα του! Στις 7.00 το απόγευμα να είστε εκεί ΟΛΟΙ!
Πανηλειακάρα μια ζωή, παντού και πάντα. RED BOYS 3″.
Η νέα χρονιά ξεκινά, τόσο με παλιά όσο και με νέα πρόσωπα, και με αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο πάντως που μένει ίδιο και είναι …αδιαπραγμάτευτο, είναι η αγάπη για την ομάδα της καρδιάς όλων των φίλων της! Ο Πανηλειακός είναι υπόθεση όλου του Πύργου αλλά και όλης της Ηλείας. Κανείς δεν περισσεύει από το νέο ξεκίνημα! Κι αυτό ισχύει και για τη συνέχεια!
Για έναν Πανηλειακό πρωταγωνιστή όπως όλοι τον θέλουν!
Συνεχίζονται από κει και πέρα, καθημερινά, πολλές συναντήσεις κι επαφές. Είτε με κάποιους ακόμα παίκτες που ήδη αγωνίστηκαν και πέρυσι στην ομάδα, προκειμένου να συζητηθεί η παραμονή τους είτε με άλλους παίκτες, υποψήφιους να ενταχθούν στην ομάδα, προερχόμενους κι από τις τρεις Εθνικές κατηγορίες.
Ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα γίνονται το απόγευμα (6.30) στο Στάδιο Πύργου και κάποιες δοκιμές παικτών. Παράλληλα, ξεκίνησαν εργομετρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές, κ.τ.λ. εξετάσεις από τη Δευτέρα, ενόψει της έναρξης προετοιμασίας.
Ανανέωσε και ο Γ. Σωτηρόπουλος – Κοντά σε Γήττα
Σε ότι αφορά τα τελευταία αγωνιστικά νέα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, οριστικοποιήθηκε και η ανανέωση ενός ακόμα ικανού παίκτη, που είναι ο ακραίος και ταχύς, αριστεροπόδαρος αμυντικός Γιάννης Σωτηρόπουλος. Ο 22χρονος παίκτης είχε κινήσει το ενδιαφέρον και ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών και αναμένεται να βοηθήσει και φέτος σε μεγάλο βαθμό με τα προσόντα του.
Προσπάθειες γίνονται επίσης να ενταχθεί στην ομάδα και o πολύ ικανός και έμπειρος μεσοεπιθετικός Φώντας Γήτας (που ξεκίνησε ως γνωστόν την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και εν συνεχεία το 2003 «μετακόμισε» στον Παναθηναϊκό, κι ο οποίος πέρυσι, αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο στην Ηλιούπολη και στο δεύτερο γύρο στη Ρόδο, ενώ έχει θητεύσει στο παρελθόν και σε Καλλιθέα, Κέρκυρα, Πανθρακικό κ.α.).
Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Κολόκας
Στο μεταξύ τη Δευτέρα ο Γιάννης Κολόκας εισήχθη εσπευσμένα σε κλινική του Πύργου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτη κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη. Έτσι θα χρειαστούν περίπου 15 ημέρες για να αναρρώσει και να μπορέσει να ακολουθήσει στη συνέχεια το πρόγραμμα προετοιμασίας.
* Συνεχίζεται η στελέχωση του τεχνικού τιμ, και οριστικοποιήθηκε ότι γυμναστής ανέλαβε ο Ηλείος Μάκης Κόκκαλης (τα δυο τελευταία χρόνια άσκησε αντίστοιχα καθήκοντα στον Αστέρα Αμαλιάδας). Αναμένεται η ένταξη στο τιμ και γυμναστή τερματοφυλάκων.