Ακολουθήστε μας:
Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result
Home Αθλητικά

Πανηλειακός: Οι πρώτες μεταγραφές – (Συνεχής ενημέρωση)- 12/8 έναρξη και Καρπενήσι μετά

31 Δεκεμβρίου 1969
Πανηλειακός: Οι πρώτες μεταγραφές  – (Συνεχής ενημέρωση)- 12/8 έναρξη και Καρπενήσι μετά
ShareTweetPin

Μεταγραφική ενίσχυση και …αντεπίθεση ξεκίνησε ο Πανηλειακός αμέσως μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που του επιτρέπει να συμμετάσχει στη Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» (σύμφωνα με πληροφορίες ως τώρα, αναμένονται αργότερα και ανακοινώσεις) απέκτησαν:

– τον 30χρονο ικανό τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα (έχει παίξει σε Νέα Καλλικράτεια, Κιλκισιακό, Αιολικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Οικονόμο Τσαριτσάνης και Παναχαϊκή).

– τον 24χρονο μέσο Ανέστη Νάστο (έχει παίξει σε Πανερυθραϊκό, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα και Φωκικό).

– τον 30χρονο χαφ, Ηλείο, Αντώνη Λιόση – ΦΩΤΟ – (έχει παίξει σε Λεωνίδιο, Θύελλα Πατρών, ΠΑΟ Βάρδας, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο και Ηρακλή Ψαχνών).

– τον 25χρονο αμυντικό Νίκο Θωμόπουλο (έχει παίξει σε Ναυπακτιακό, ΑΕ Γιάννενα, Νίκη Πολυγύρου, Καλλιθέα και Φωκικό).

– τον 30χρονο τερματοφύλακα Κώστα Μανιάτη (έχει παίξει σε Τροιζηνιακό, Καλαμάτα, Κόρινθο, Παναιτωλικό, Καλλιθέα και Φωκικό).

– Και κλείνει μέσα στην ημέρα και τον αμυντικό Θοδωρή Λίτσο (πρώην της Παναχαικής), που πέρυσι αγωνίστηκε στο Φωκικό, ως βασικότατο στέλεχος (με 35 συμμετοχές).

* Στα υπ’ όψιν του προπονητή Πέτρου Δημητρίου είναι άμεσα, μεταξύ άλλων, και οι περιπτώσεις των Σουλειμάν Όμο και του Ηλείου, Δημήτρη Χαλούλου (πρώην του Λεβαδειακού και του Φωκικού).

Καθώς επίσης και τους Φώτη Σουλελέ, Δημήτρη Μαρτίνο, (επίσης, πρώην του Φωκικού).

* ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (στο ίδιο θέμα, εδώ)

*(18.00) – Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στον Πύργο την προσεχή εβδομάδα. Είτε την Πέμπτη 8 του μήνα, είτε την αμέσως επόμενη μέρα Παρασκευή 9 του μήνα (η ακριβής μέρα θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο).

* Ενώ από τη Δευτέρα 12 του μήνα, η ομάδα προγραμμάτισε διάστημα προετοιμασία (10-12 ημερών) σε αθλητικό κέντρο στο Βέρμιο της Νάουσας.

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες θα οριστικοποιηθουν, ανάλογα με την πορεία εξέλιξης θεμάτων, όπως οι μεταγραφές, το αθλητικό υλικό, η προετοιμασία των εγκαταστάσεων, κ.τ.λ. Δεν αποκλείεται να πάνε λοιπόν, και οι δυο, για δυο – τρεις μέρες πιο μετά…

* Για την Παρασκευή 9 του μήνα (ή το αργότερο το Σάββατο 10), προγραμματίζεται και η απαραίτητη Γενική Συνέλευση, όπου και τυπικά θα αποφασιστεί η δρομολόγηση δημιουργίας ΠΑΕ, όπως νομικά απαιτείται πλέον.

Οι διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ από εκεί και πέρα – (περιληπτικά) –

Πρώτα δημιουργείται νέο καταστατικό, που ακολούθως παίρνει άδεια από το Υπουργείο Ανάπτυξης για να συσταθεί η ΠΑΕ.

Μόλις καταχωρηθεί η εν λόγω απόφαση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και δημοσιευθεί η σχετική ανακοίνωση στο Τεύχος Α.Ε. – Ε.Π.Ε. και Γ.Ε.ΜΗ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή.

Μετά δίνεται ένα διάστημα μέσα στο οποίο κυκλοφορούν οι μετοχές, και μπορεί να πάρει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.

Μόλις ολοκληρωθεί το διάστημα ΑΥΤΟ, που ορίζεται για την αγορά μετοχών από επιχειρηματίες ή κόσμο της ομάδας ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΤΕ ΘΕΛΕΙ (και μπορεί…), που σκοπεύει να αγοράσει μετοχές, και συμπληρωθεί το Μετοχικό Κεφάλαιο που έχει οριστεί (από φέτος για τη Β’ Εθνική, έχει μπει κατώτατο όριο 500.000 ευρώ), τότε θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Μετόχων της (νέας) ΠΑΕ.

Σε αυτήν, θα παρουσιαστει το Μετοχολογιο αλλά βεβαια και θα ψηφιστεί, απο τους μετόχους, το νεο Διοικητικο Συμβούλιο της.

 

  • Από εκεί και πέρα, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο, και κάποιες από τις ομάδες που ήδη δήλωσαν συμμετοχή, να μην καταφέρουν τελικά να δημιουργήσουν μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ όπως απαιτείται από φέτος για την κατηγορία αυτή, που πρέπει να το καταθέσουν σε τράπεζα μέχρι 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

  • Αν και συζητείται ήδη, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα, και σταδιακή κάλυψη του συγκεκριμένου ποσού, αφού ήδη, μεταξύ Football League και υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διεξάγεται συζήτηση ώστε να το μετοχικό κεφάλαιο να καταβληθεί σε δύο δόσεις των 250.000 ή να μειωθεί τελικά για φέτος).

 

* * * ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ – ΚΑΙ ΕΔΩ – https://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=19766#.Ufp8_tL0EfE

 

Το τοπίο του Ομίλου

*** Ο πιθανός Νότιος Όμιλος του νέου πρωταθλήματος (με τα ως τώρα δεδομένα) με 14 ομάδες:

 

Πανηλειακός,

Αστέρας Μαγούλας

Αχαρναϊκός

Βύζας Μεγάρων

Επισκοπή

Ηρακλής Ψαχνών

Καλλιθέα

Παναιγιάλειος

Παναχαϊκή

Φωστήρας

Χανιά

Φωκικός

Ζάκυνθος

Γλυφάδα

 

* Η Γλυφάδα, μετά τη σχετική γνωστοποίηση χθες ότι έχει κι αυτή δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία, στην πρώτη τοποθέτηση της διοικούσας Επιτροπής της, ανέφερε ότι “τη χαροποιεί το γεγονός”, και θα κάνει “κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να συμμετάσχει”. Προσδιόρισε δε το ποσοστό σε πιθανότητες, ότι “κατά 70 – 80% πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται για να συμμετάσχουμε”…

 

Ο όμιλος πάντως, σε κάθε περίπτωση μετά την απόφαση της ΕΠΟ, είναι υποχρεωτικό να έχει 14 ομάδες (αν δε μπορέσει δηλαδή η Γλυφάδα, θα κληθεί άλλη από τη Γ’).

* Αντίθετα, στη Γ’ Εθνική, όπου κι αν μείνει κάποιο κενό, ΔΕΝ θα συμπληρφωθεί!

*** ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ – ΕΔΩ – https://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=19784#.Ufp8ntL0EfE

 

Προετοιμασία στο Καρπενήσι

* * * (18.30) – Όπως ανέφερε ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου, είναι οριστικές οι προφορικές συμφωνίες με τους παραπάνω πέντε παίκτες (και οι υπογραφές προγραμματίζονται να “πέσουν” τις προσεχείς μέρες στον Πύργο, με την άφιξη των παικτών). Επιβεβαίωσε ουσιαστικά και τις επαφές με το Λίτσο.

* Κι ακόμα, επεσήμανε ότι τελικά πάει για τις 12 του μήνα (Δευτέρα) η έναρξη προετοιμασίας.

Σε ότι αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας που θα γίνει εκτός Πύργου, ανέφερε επίσης ότι, αντί τελικά του Βερμίου, επιλέγεται το Καρπενήσι (λόγω ακόμα καλύτερων συνθηκών).

 

*** (19.00) – Ανακοίνωση Κώστα Θεοδωρόπουλου

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Θεοδωρόπουλος, οποίος τοποθετήθηκε επίσημα για τα τελευταία γεγονότα και τη μεγάλη άνοδο του Πανηλειακού στη Β΄ Εθνική. Η ανακοίνωση αυτή, αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως, τους κάτωθι για τη συμπαράσταση που έδειξαν στη στήριξη των συμφερόντων του Πανηλειακού: Μπίκο Λάμπρο, Γιαννακόπουλο Χρήστο, Κορίζη Σπύρο, Αργυρόπουλο Γιάννη, μέλη της διοίκησης του ΤΑΠ Πανηλειακός 2010-11. Δεύτερον, τους δεκάδες ανώνυμους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν.

Τρίτον, τους Χριστόπουλο Θεοδόσιο, Γκάμαρη Γεώργιο, Μπαρλή Κωνσταντίνο, για την ανεκτικότητα που έδειξαν και παρέμειναν στην ομάδα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τέταρτον, τον Υπουργό μας Τζαβάρα Κωνσταντίνο, για την ουσιαστική στήριξή του. Τέλος, καλώ όλους να συστρατευθούν δίπλα στη διοίκηση για έναν Πανηλειακό που θα κάνει περήφανους όλους τους Ηλείους.

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ  – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ  – ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

Με εκτίμηση, Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος».

 

*** ΝΕΟΤΕΡΑ (22.45) – Όπως προκύπτει από ενημέρωση από την ομάδα, είναι προχωρημένες οι συζητήσεις με τους Λίτσο, Όμο και Χαλούλο. Και θεωρείται ως το πιο πιθανό, η απόκτηση τους να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Κλείνει και Κοτσώνη, και Μπράβο

*** (23.45) – Συμφωνία με άλλους δυο παίκτες – και μάλιστα παλιούς γνώριμους, και Ηλείους – πραγματοποίησε ο Πανηλειακός, επίσης προφορικά, πριν λίγο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτσώνη (!!!), που τελικά αν και είχε συμφωνήσει προφορικά με τα Χανιά, δεν υπέγραψε. Πριν μερικές μέρες οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στην καταβολή του συμφωνημένου ποσού και ο Κοτσώνης μαζί με άλλους δυο παίκτες αποχώρησαν από την Κρητική ομάδα.

Ο Πανηλειακός ήρθε σε επαφή με τον αμυντικό ογκόλιθο και τον εντάσσει στο δυναμικό του, μετά από δυο χρόνια. Είχε προηγηθεί για τον Κοτσώνη ένας χρόνος και κάτι μήνες στον Άρη Θεσσαλονίκης και από τον Ιανουάριο έπαιζε στον Εργοτέλη.

Ο δεύτερος παίκτης είναι ο Δημήτρης Μπράβος (που είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας), αλλά τα δεδομένα άλλαξαν άρδην με την συμμετοχή του Πανηλειακού στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο Μπράβος δέχθηκε πρόταση από τους ερυθρόλευκους και θα επιστρέψει και αυτός στην ομάδα (πέρσι έπαιξε στον ΠΦΟ Πανόπουλου).

ShareTweetPin
Επόμενο Άρθρο

Τι προβλέπει ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Σχετικά Άρθρα

Νεκρός 46χρονος αστυνομικός σε τροχαίο στα Χανάκια όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο
Τοπικά

Νεκρός 46χρονος αστυνομικός σε τροχαίο στα Χανάκια όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

2 Μαρτίου 2021
Τα σχολεία ΟΛΩΝ των βαθμίδων ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου
Εκπαίδευση

Σχολεία: Τι εξετάζεται για παράταση σχολικού έτους, πανελλήνιες 2021 και φροντιστήρια

1 Μαρτίου 2021
Γαλλία: Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί
Κόσμος

Γαλλία: Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί

1 Μαρτίου 2021
Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» – Τι απαντά ο ποινικολόγος
Life Style

Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» – Τι απαντά ο ποινικολόγος

1 Μαρτίου 2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Γαλλία: Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί
Κόσμος

Γαλλία: Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί

1 Μαρτίου 2021
Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» – Τι απαντά ο ποινικολόγος
Life Style

Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» – Τι απαντά ο ποινικολόγος

1 Μαρτίου 2021
Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη
Life Style

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

1 Μαρτίου 2021
Φοιτητική στέγη: Σε κατάρρευση λόγω τηλεκπαίδευσης – Πόσο έχει μειωθεί η ζήτηση σε μεγάλες πόλεις
Τοπικά, Επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ επαγγελματικοί χώροι στον Πύργο

1 Μαρτίου 2021
Επόμενο Άρθρο

Τι προβλέπει ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Χάσαμε το ...δρόμο! Στοπ...

Αρίστευσε και ως πρόσωπο της χρονιάς - Ραφαήλ Παπαδόπουλος.

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Να μην ξαναεμφανιστεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

Ηλεία Οικονομία
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookie.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

Cookie Διάρκεια Χρήση
_ga 2 Έτη Αναγνώριση χρηστών
_gid 24 Ώρες Αναγνώριση χρηστών
_gat 1 Λεπτό Ρύθμιση ρυθμού αιτήματος

Ενεργοποιήστε πρώτα τα απαραίτητα cookie για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!