Νέο μεταγραφικό πρόσωπο στον Πανηλειακό είναι πλέον κι ο Φώτης Σουλελές, που ήδη το Σάββατο βρέθηκε στον Πύργο και υπέγραψε.
Είναι 23 ετών (γεν. 6/1/1990) και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός (ή και μεσοεπιθετικός).
Πέρυσι έπαιξε στο Φωκικό (από τον Ιανουάριο και μετά, αφού είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Εθνικό Αστέρα), και προηγούμενα σε, Προοδευτική, Απόλλωνα Αθηνών (δυο φορές), ΠΑΟ Ρουφ και Χαιδάρι.
Στη φωτό – φορώντας το κασκόλ του Πανηλειακού, με άλλο ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα (είχε ανακοινωθεί από τις προηγούμενες μέρες), τον Δημήτρη Μαρτίνο, που το Σάββατο υπέγραψε κι αυτός.
* Σε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε επίσης σήμερα ο Πανηλειακός καθώς απέκτησε τον μέσο Κέινς Νούκ Μπόνγκ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από το Καμερούν (που μάλιστα δεν τα έχει κλείσει ακόμα αφού είναι γεννημένος στις 10.10.1993) ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Πανθρακικού (από ομάδα μικρότερης κατηγορίας της Ισπανίας), έκανε δελτίο και συμβόλαιο στην ομάδα της Θράκης τον Ιανουάριο και είχε τρεις συμμετοχές με την ομάδα της Θράκης στην Super League (κι άλλες τόσες στο Κύπελλο).
Ο Πανηλειακός είχε στο στόχαστρο του τον παίκτη και ύστερα από πολλές συζητήσεις κατάφερε να εξασφαλίσει την συγκατάθεση του Πανθρακικού, που πιστεύοντας στην αξία του Μπόνγκ, τον παραχωρεί δανεικό στην ομάδα του Πύργου, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να αναδειχθεί.
Ο Μπόνγκ (ΦΩΤΟ 2) έφθασε σήμερα στην Πύργο επιβεβαιώνοντας την συμφωνία ένταξης του στον Πανηλειακό και τέθηκε στην διάθεση του Πέτρου Δημητρίου.
Γίνεται έτσι ο δεύτερος ως τώρα ξένος της ομάδας για τη φετινή περίοδο, μετά και το Γκανέζο Ανσόνγκ – (για τον οποίο έχουμε αναφέρει στο αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ – ΕΔΩ – https://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=20167#.Ug-yPtL0EfE).
Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του Πανηλειακού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν «ανοικτή» γραμμή με ορισμένες περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό, σε μία προσπάθεια να γίνουν ορισμένες επιλεκτικές κινήσεις.
Αναμονή αλλά και εμπλοκές
* Όπως έχουμε ήδη αναφέρει από το αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ, για άλλους τρεις ή τέσσερις ξένους παίκτες που αναμένονταν για την Πέμπτη ή την Παρασκευή, η άφιξη έχει μετατεθεί για τη Δευτέρα πλέον (ίσως και την Τρίτη για κάποιους από αυτούς).
Όλοι τους υπενθυμίζεται, αγωνίζονται σε επιθετικές και επιθετικογενείς θέσεις.
Όμως, στο μεταξύ υπάρχει σημαντική εμπλοκή, οικονομικής φύσης με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Νικολά Βιγιαφάνε (που υπενθυμίζεται έχει συμφωνήσει προφορικά, έχει ανακοινωθεί, και αναμενόταν από την Τετάρτη), αφού κατά πληροφορίες, ο μάνατζερ του ζήτησε μεγαλύτερο ποσό ως προκαταβολή, από το αρχικά συμφωνηθέν!
Οι επαφές συνεχίζονται, αλλά κατά τις πληροφορίες μας, αν δεν υπαναχωρήσει ο μάνατζερ σε αυτή την απαίτηση, μάλλον δε θα γίνει τελικά αυτή η μεταγραφή! Κάτι που ασυτή τη στιγμή, είναι σχεδόν οριστικό (ότι δηλαδή “χαλάει”)!
* Επίσης, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος κι ο Δημήτρης Ρίζος τελικά δεν παρέμειναν στην ομάδα, κι αποχώρησαν με δική τους επιλογή (σε σχέση με την αρχική συμφωνία)!
Πρέπει να θεωρείται οριστικό ότι την τριάδα των γκολκήπερ θα πλαισιώσει ο Ηλείος Κώστας Γερακάρης (στον ΠΦΟ Πανόπουλου τα τελευταία χρόνια), με τους ήδη αποκτηθέντες Πίτκα, και Μανιάτη
*** Ο Πανηλειακός συνεχίζει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με διπλές προπονήσεις αυτές τις μέρες, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα. Όλα ως τώρα κυλούν απόλυτα ομαλά.
Ενώ, για την Τετάρτη 21 του μήνα έχει προγραμματιστεί η μετάβαση της αποστολής στο Καρπενήσι, όπου σε πολύ καλές συνθήκες, κλιματικές, γηπεδικές, αλλά και διαμονής – εγκαταστάσεων, κ.τ.λ., θα γίνει για οκτώ μέρες το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας (κι ακολούθως η αποστολή θα επιστρέψει στον Πύργο).
Εκεί, πιθανόν να γίνει κι ένα φιλικό ματς (το πρώτο για φέτος), αν βρεθεί διαθέσιμος αντίπαλος το τελευταίο διήμερο της παραμονής εκεί (ήδη γίνονται κάποιες επαφές).
* Μετέχει πλέον στις προπονήσεις, κι έχει ενσωματωθεί στην ομάδα κι ο Δημήτρης Μπράβος (μετά την καθυστέρηση που υπήρξε από την πλευρά του στην οριστικοποίηση της τελικής συμφωνίας).
* Δυο από τους περυσινούς παίκτες, ο Γιάννης Οικονομόπουλος και ο Βαγγέλης Μπιταξής, συνεχίζουν αυτές τις μέρες να μετέχουν στις προπονήσεις, ώστε να βγουν τα τελικά συμπεράσματα από τον Πέτρο Δημητρίου, για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα
*** Μετά την Παρασκευή, έγινε το Σαββατο στο Στάδιο Πύργου και το δεύτερο μέρος από το διήμερο δοκιμών νεαρών παικτών, γεννηθέντων τα έτη 1996 και 1997 για τη στελέχωση της ομάδας Νέων Κ17 που θα λάβει μέρος στο προσεχές αντίστοιχο πρωτάθλημα (ολοκληρώνονται το Σάββατο, με το δεύτερο μέρος, στις 6.00 το απόγευμα στον ίδιο χώρο).
Η έναρξη πρωταθλήματος
*** Σε ότι αφορά την έναρξη της φετινής Β’ Εθνικής, δεν έχει (ακόμα…) γίνει επίσημη ανακοίνωση. Ακούγονται πάντως (μέσα από τους φορείς) ως πιθανότερες ημερομηνίες, είτε η 22η Σεπτεμβρίου, είτε η 29η Σεπτεμβρίου.
Κάποιοι μιλάνε πάντως ακόμα και για τις 6 Οκτωβρίου (!), αν υπάρξει …εμπλοκή σε αρκετές ομάδες, λόγω του πολύ αυξημένου από φέτος Μετοχικού Κεφαλαίου που ζητείται στις ΠΑΕ αυτής της κατηγορίας (500.000 ευρώ τουλάχιστον, υπενθυμίζεται)…
Εισιτήρια διαρκείας και διαφημίσεις
Στον Πανηλειακό είναι αδιάκοπες οι προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή στελέχωση και λειτουργία της ομάδας, ενώ βέβαια οι ίδιες προσπάθειες γίνονται και για την εξεύρεση πόρων και χορηγιών, πολύ απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία κι ενίσχυση της ομάδας.
Είναι ένας τομέας, πολύ σημαντικός και πολύ απαραίτητος κι αυτός!
*** Έτσι λοιπόν, συνεχίζεται αυτές τις μέρες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες στον Πύργο της νέας περιόδου.
Στην τελική μορφή τους αυτά είναι τριών ειδών και έχουν αντίστοιχες τιμές:
Αυτό με 100 ευρώ (πολύ συμφέρον, στο οποίο βγαίνει το κάθε ματς περίπου επτάμιση μόνο ευρώ για πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, όταν όλα τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν ήδη πέντε ευρώ τιμή εισιτηρίου),
Κι ακόμα, με 150 ευρώ,
Καθώς και κάποια εισιτήρια διαρκείας VIP (στη Θύρα 4, “επισήμων”) με 250 ευρώ.
*** Έχει επίσης ξεκινήσει και η διάθεση των χώρων στο Στάδιο Πύργου, για διαφημιστικές ταμπέλες, κ.τ.λ. σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να διαφημιστούν. Με την προβολή φέτος να είναι πολύ μεγάλη και πανελλήνια, λόγω του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, αλλά και των πολλών τηλεοπτικών μεταδόσεων.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να περνούν από τα γραφεία του Πανηλειακού (Κολοκοτρώνη 1, 4ος όροφος, Πύργος), ή να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου (26210 34649 και 26210 25749), όπου οι κ.κ. Αμπατζή και Μπακαλοπούλου βρίσκονται καθημερινά (από 10.00 πμ έως 3.00 μμ).
Όπως επίσης και να επικοινωνούν με τα μέλη της διοίκησης. Που άλλωστε καθημερινά κινούνται πολύ, και για το συγκεκριμένο κομμάτι.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται και μεγαλύτερη καμπάνια, τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και για τον διαφημιστικό τομέα.