Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χαβαρίου. “Το χωριό των ξωτικών” φέρνει το εορταστικό πνεύμα στο Χάβαρι με την συμμετοχή πολλών μικρών αλλά και μεγάλων που αξίζει να επισκεφτούν όλοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χαβαρίου σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου απο τις 11π.μ έως τις 6μ.μ. στην πλατεία του χωριού.
Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τοπίο, με ξύλινα σπιτάκια, πλούσιο παζάρι με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα είδη, τον αγαπημένο σε μικρούς και μεγαλους Άγιο Βασίλη αλλά και πολλές εκπλήξεις που θα αφήσουν άφωνους μικρούς και μεγάλους και θα σας χαρίσουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.
Σας περιμένουμε!