Ακολουθήστε μας:
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Πρώτα να σπάσει το “μπλόκο” με τα …ΣΔΟΕ και τις καταγγελίες (των “γνωστών”) – Ο Θ. Παπαγεωργίου είναι παρών! – Όλη η κρίσιμη συνέχεια στον Πανηλειακό

29 Μαρτίου 2015
Πρώτα να σπάσει το “μπλόκο” με τα …ΣΔΟΕ και τις καταγγελίες (των “γνωστών”) – Ο Θ. Παπαγεωργίου είναι παρών! – Όλη η κρίσιμη συνέχεια στον Πανηλειακό

Ο Ηλείος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ) είναι πλέον πλήρως ενήμερος για όλα όσα έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, και ειδικά από την πρωτόγνωρης μαζικής συμμετοχής Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού (που έγινε την περασμένη Δευτέρα)!

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της τόσο μεγάλης θέλησης και της συμμετοχής του κόσμου, όπου παρευρέθηκαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μέλη και φίλοι του συλλόγου, παραμένει ανοιχτό ένα …παράθυρο, μήπως και περισωθεί το μέλλον της ιστορικής ομάδας!

* Με ομόφωνο και μαζικό κάλεσμα του κόσμου του Πανηλειακού, αλλά και ολόκληρου του Πύργου στον πατριωτισμό του Θανάση Παπαγεωργίου! Ώστε ο Ηλείος επιχειρηματίας, με την τόσο μεγάλη και γνωστή, οικονομική και προσωπική δύναμη του, να αναλάβει μπροστάρης στον Πανηλειακό για μια νέα εποχή!

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, όσο κι αν δικαιολογημένα πικράθηκε κι …απηύδησε από τα εμπόδια και τις “τρικλοποδιές” που οι “γνωστοί” κι ελάχιστοι, έβαλαν στο μέλλον και στην ΥΠΑΡΞΗ του Πανηλειακού, και καταφέρθηκαν εναντίον του, κακόπιστα και κακόβουλα, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του!

Αυτό είναι απολύτως διασταυρωμένο μέσα από το συνεχές ρεπορτάζ μας (και των τελευταίων ημερών)

– Το πότε θα τοποθετηθεί δημόσια κι ο ίδιος, και με ποιόν ακριβώς τρόπο, θα το αποφασίσει αυτός.

Προς το παρόν όμως, ήδη πρέπει να …καθαρίσει πολλά και διάφορα! Τα οποία πρέπει να γνωρίζει καλά κι ΟΛΟΣ ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας

Μεγάλο ΒΑΡΟΣ η εκκρεμότητα της καταγγελίας…

* * * Όπως την ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ζημιά με την καταγγελία συγκεκριμένου κυρίου (η οποία βέβαια καταγγελία έχει στραφεί κατά του ίδιου του Πανηλειακού αλλά κι έχει γυρίσει …μπούμεραγκ)!

Μια ενέργεια, που ΗΔΗ αποτελεί – αλλά και θα αποτελέσει και στο μέλλον για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ – μεγάλη τροχοπέδη στην εμπλοκή “καινούριων” στα διοικητικά της ομάδας!

Για όσους δεν θυμούνται ή για όσους δεν γνωρίζουν, αναφερόμαστε στην “καταγγελία που επέστρεψε στους υποκινητές της” και που εκκρεμεί στο Περιφερειακό γραφείο Οικονομικών Επιθεωρητών Δυτικής Ελλάδας (Δημοσιονομικού Ελέγχου, με έδρα την Πάτρα) – Σχετικό θέμα, ΕΔΩ – https://www.iliaoikonomia.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3-%CF%83/

– Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ήδη ασχολείται για να ξεκαθαρίσει τέτοια σοβαρά θέματα!

Που βέβαια είναι πολύ αποτρεπτικά, όσο εκκρεμούν, για να επιτρέψουν σε κάποιον …λογικό επιχειρηματία να προχωρήσει, με αυτά τα θέματα ανοιχτά!

Κι άλλες καταγγελίες…

* * * Ενω μάλιστα έχουν γίνει και το (σχετικά) πρόσφατο διάστημα κι άλλες παρόμοιες καταστάσεις, καταγγελιών κ.τ.λ., που βέβαια ΟΛΕΣ στρέφονται στην ουσία σε βάρους του ίδιου του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ!!!

Όπως π.χ., που μέσα στον Ιανουάριο ο “πρόεδρος” και ο “γραμματέας” του φερόμενου τωρινού συμβουλίου πήγαν πάλι στην Εισαγγελία Πύργου και έκαναν άλλη καταγγελία! Που αφορούσε την παραχώρηση των νεαρών παικτών της ομάδας Νέων Κ 19 του Πανηλειακού, και σε ότι αφορά την παραχώρηση τους.

Που δόθηκαν για να πάνε να παίξουν κάπου ως το τέλος της περιόδου και να μείνουν σε απραξία.

Και ζητούσαν την παραχώρηση τους να τη …διαχειριστούν αυτοί!

* Πάντως, σε καθαρά αθλητικό επίπεδο, η αρμόδια ΕΠΟ γνωμοδότησε και πρόσφατα ότι η ομάδα Νέων Κ19 ανήκει στην ΠΑΕ σύμφωνα με όλους τους σχετικούς κανονισμούς.

Κι όπως άλλωστε έχει ήδη τονιστεί από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάκη Χριστόπουλο “δεν τους …χαρίσαμε τους παίκτες αυτούς, αλλά απλώς δόθηκαν δανεικοί – και με όλες τις σχετικές εγγυήσεις – για να μην μείνουν σε αγωνιστική απραξία, και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι, ανήκοντας πάλι στο δυναμικό της ομάδας”.

Η ανάγκη χρόνου για το …καθάρισμα!

Όλα αυτά, θέλουν βέβαια και τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ χρόνο τους, ακόμα και για να …καθαρίσουν (κι όσο είναι εφικτό).

Κι όσο κι αν ήδη – κατά τις πληροφορίες μας επαναλαβάνουμε – ο Θανάσης Παπαγεωργίου ασχολείται και με αυτά, είναι βέβαια απίθανο να μπορέσει να γίνει κάτι μέχρι αυτή την Τετάρτη π.χ.

* * * Με τις δικές μας τις εκτιμήσεις, θα πρέπει οι τελικές εξελίξεις να μετατεθούν για μετά το Πάσχα (τουλάχιστον) και περί τα τέλη Απριλίου.

– Και βέβαια, στο ενδιάμεσο διάστημα, ΟΛΟΙ, και φορείς, και αρχές, και λοιποί, ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν την ΤΕΛΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ κίνηση ενεργοποίησης τους!!!

Στα όσα μπορούν και χρειάζεται κι αυτοί να κάνουν, για το μέλλον του ιστορικού και μεγάλου ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ!

Να ζωντανέψει πάλι αυτό το μεγάλο και ιστορικό σωματείο!

Μέσα από την ελπίδα και το όραμα που δίνει η δύναμη του Θανάση Παπαγεωργίου.

Να του τονίσουν (και οι προαναφερόμενοι, κι όχι μόνο οι απλοί φίλαθλοι) ότι είναι στο πλευρό του! Να του δώσουν την ώθηση να ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ!!!

Η εκλογική Γ.Σ. της Τετάρτης

Όπως αναφέραμε ήδη από το προηγούμενο ρεπορτάζ, προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την προσεχή Τετάρτη 1 Απριλίου, ώστε να διεξαχθούν στον ίδιο χώρο και στις 7.00 το απόγευμα.

* * * Ήδη, από το απερχόμενο συμβούλιο, ανακοινώθηκε και η επίσημη προκήρυξη της διαδικασίας, ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Α.Ο. καλεί τα ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη του Σωματείου σε έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την 1η Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 απογευματινή στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης Δ/σης

2. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου 7μελούς Δ/κού Συμβουλίου και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς ενήμερα.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, πρέπει τουλάχιστον 48 ώρες πριν την σύγκλιση της Γ.Σ. , δηλαδή έως την Δευτέρα 30 Μαρτίου να υποβάλλουν αυτοπροσώπως έγγραφη δήλωση – αίτηση ή με ειδικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην γραμματεία του Σωματείου (πρόεδρος Λ. Σιδηροκαστρίτης τηλ. 26210 36320 ή 6932 489384). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Πύργος 26/03/2015 – ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.».

– Βέβαια, όπως ήδη προαναφέραμε και περιγράψαμε, θεωρείται απίθανο να μπορέσει τώρα να υπάρξει εξέλιξη για νέο ΜΟΝΙΜΟ συμβούλιο!

Ίσως να τεθεί θέμα για κάποιο προσωρινό μόνο, διοικητικό σχήμα…

Ή ίσως να πρέπει να δοθεί αναβολή στο δεύτερο από τα δυο θέματα της Συνέλευσης (αυτό δηλαδή για “Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου 7μελούς Δ/κού Συμβουλίου”)…

Αν πάντως συζητηθεί το πρώτο (“Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης Δ/σης”) θα ακούγαμε με ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον τι έχουν να πουν οι συγκεκριμένοι για την ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ που ήδη έχουν κάνει…

Για την τεράστια τροχοπέδη που βάζουν σε οποιονδήποτε θέλει και θα ήθελε να ασχοληθεί διοικητικά με τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ!!!

* ΝΕΟΤΕΡΑ στα αμέσως επόμενα ρεπορτάζ

Προηγούμενο Άρθρο

Ηλεία: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Οι αγώνες και διαιτητές της Κυριακής

Επόμενο Άρθρο

Πύργος: “Έφυγε” ο καθηγητής Νίκος Ντοάς

Σχετικά Άρθρα

Ποδόσφαιρο: Πρόγραμμα και διαιτητές των τοπικών αγώνων (Α’ – Β’ – Γ’)
Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Πρόγραμμα και διαιτητές των τοπικών αγώνων (Α’ – Β’ – Γ’)

4 Δεκεμβρίου 2025
Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 3ης μέρας – Σημαντική νίκη του Πύργου με Παναχαϊκή – Βαθμολογία και συνέχεια
Αθλητικά

Πύργος: Για τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο (Κυριακή – Στάδιο)

4 Δεκεμβρίου 2025
Κύπελλο Ηλείας: Την Τετάρτη 15/10 οι πρώτοι αγώνες – Το πρόγραμμα της Α’ φάσης
Αθλητικά

Κύπελλο Ηλείας: Ολοκληρώθηκε η Γ’ φάση – Όλα τα ζευγάρια ως τον τελικό

4 Δεκεμβρίου 2025
Κόροιβος: «Ρίχνει βόμβα» με την απόκτηση του Κένταλ Σμιθ
Αθλητικά

Κόροιβος: «Ρίχνει βόμβα» με την απόκτηση του Κένταλ Σμιθ

30 Νοεμβρίου 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Το ανέκδοτο της ημέρας : Ο ήρωας
Life Style

Το ανέκδοτο της ημέρας

5 Δεκεμβρίου 2025
Εντυπωσιακή η Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας στην Αθήνα
Τοπικά, Πολιτισμός

Εντυπωσιακή η Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας στην Αθήνα

5 Δεκεμβρίου 2025
Μ. Κατρίνης: Κοινή ευρωπαϊκή άμυνα – ασπίδα για τον Ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου
Τοπικά

M.Κατρίνης: Σε κίνδυνο η συνδεδεμένη ενίσχυση στους κτηνοτρόφους από ψηφιακά εμπόδια

5 Δεκεμβρίου 2025
Φιγαλεία: Παραδόθηκε η νέα γέφυρα στη Θέση «Νεροντριβάλα
Τοπικά

Φιγαλεία: Παραδόθηκε η νέα γέφυρα στη Θέση «Νεροντριβάλα

5 Δεκεμβρίου 2025
Επόμενο Άρθρο
Πύργος: “Έφυγε” ο καθηγητής Νίκος Ντοάς

Πύργος: "Έφυγε" ο καθηγητής Νίκος Ντοάς

Παλαίμαχοι Πανηλειακού (’90) – Ερασιτέχνες Ηλείας, σε αγώνα ανθρωπιάς στις 13/4 στον Πύργο

Παλαίμαχοι Πανηλειακού ('90) - Ερασιτέχνες Ηλείας, σε αγώνα ανθρωπιάς στις 13/4 στον Πύργο

Δεν πρέπει να συμπίπτουν σημαντικά γεγονότα την ίδια μέρα!

Δεν πρέπει να συμπίπτουν σημαντικά γεγονότα την ίδια μέρα!

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος