Όπως δημοσιοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας:
“Η 7η Λευκή Νύχτα έρχεται!
Από τις 8.00 το βράδυ, η πόλη μας γεμίζει μουσική, events, εκπτώσεις και χαμόγελα – ψωνίζουμε και διασκεδάζουμε όλοι μαζί!”.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, με τη στήριξη του Δήμου Ήλιδας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά με ανοιχτά καταστήματα, μεγάλες προσφορές και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Από τις 8.00 το απόγευμα έως αργά το βράδυ, τα εμπορικά καταστήματα θα υποδέχονται το κοινό με εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, δίνοντας την ευκαιρία για αγορές σε χαμηλές τιμές μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής. Παράλληλα, στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης θα εξελίσσονται δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα κορυφώνεται με δύο μεγάλες εκδηλώσεις:
-Παιδικό πάρτι με τον Konstantin στην πλατεία Μπελογιάννη, στις 20:00, για τους μικρούς φίλους της γιορτής. -Συναυλία με τη Μαλού στην πλατεία Λαζαράκη, στις 23:30, για μια δυναμική μουσική εμπειρία που θα κρατήσει το ρυθμό ψηλά μέχρι αργά τη νύχτα.











